17 Θέσεις Εργασίας σε 2 ξενοδοχειακές μονάδες σε Λήμνο και Σάμο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 213

xenodoxeioΔεκαεπτά νέους υπαλλήλους επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τα ξενοδοχεία Surf Camp Keros στη Λήμνο και Eden Village Sirenes στη Σάμο.

 Surf Camp Keros

Συγκεκριμένα το Surf Camp Keros μία πολυτελής μονάδα θεματικού τουρισμού με έμφαση σε διάφορα αθλήματα, αναζητά προσωπικό πέντε ειδικοτήτων.

Ζητούνται 3 μάγειρες Α’και Β’ με πτυχίο σχολής μαγειρικής, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων και γνώση μεσογειακής και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Επίσης χρειάζονται δύο sports animators με πτυχίο σε συναφές αντικείμενο, εργασιακή εμπειρία και εμπειρία στην ποδηλασία βουνού και τη συντήρηση του εξοπλισμού της.

Τέλος, ζητούνται τέσσερις σερβιτόροι με γνώσεις αγγλικών και/ή γερμανικών, προϋπηρεσία και πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων, δύο childcare specialists – kids club animators, απόφοιτοι παιδαγωγικής σχολής με προϋπηρεσία και ένας day spa therapist/yoga instructor με πτυχίο σε συναφές αντικείμενο.

Eden Village

To ξενοδοχείο Eden Village επιθυμεί να ενισχυθεί με δύο σερβιτόρους,μία καμαριέρα, έναν sous Chef και ένα Β’ Μάγειρα. Επιθυμητό προσόν για όλες τις θέσεις είναι η προϋπηρεσία με αντίστοιχα καθήκοντα.

Η εταιρία παρέχει εκπαίδευση, διαμονή και διατροφή στους υπαλλήλους.

Οι ενδιαφερόμενοι και για τα δύο ξενοδοχεία καλούνται να στείλουν βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία : hrsurfclubkeros@gmail.com (Λήμνος), info@xenodoxos.gr (Σάμος)

πηγή: Εφημερίδα Εργασία, alfavita.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
9 Θέσεις Εργασίας στο ξενοδοχείο Tharroe of Mykonos στην Μύκονο
Προηγούμενο άρθρο
Δείτε τους νέους τελικούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων ασφαλιστικών φορέων
Μενού