Πρόγραμμα στήριξης φοιτητών με δωρεάν εισιτήρια από την AEGEAN

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 203

aegeanΠροσφέροντας περισσότερα από 18.000 εισιτήρια σε 500 νεοεισαχθέντες φοιτητές, η AEGEAN εγκαινιάζει το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών κοντά στους νέους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους  νεοεισαχθέντες φοιτητές των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και, άρα, αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης. Μετά την υποβολή σχετικών αιτήσεων συνολικά 500 φοιτητές (250 εισαχθέντες το 2013 και  250 εισαχθέντες το 2014) θα λάβουν από την AEGEAN δωρεάν 8 εισιτήρια ανά έτος για όλη τη τετραετή ή πενταετή διάρκεια  των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή της AEGEAN, που, αρχικά, θα υλοποιηθεί τα ακαδημαϊκά έτη 2013 και 2014, αφορά, για κάθε ένα από αυτά τα δυο έτη, σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα κριτήρια για να ενταχθεί κανείς στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία αντιλαμβάνεται την ανάγκη στήριξης της ελληνικής οικογένειας και στοχεύει να ελαφρύνει το βεβαρυμμένο προϋπολογισμό των οικογενειών σε ολόκληρη τη χώρα και στα νησιά των άγονων γραμμών.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 1 έως 15 Απριλίου 2014. Στην ιστοσελίδα του προγράμματος καθώς και στις επίσημες ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com περιγράφονται αναλυτικά οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου 2014.

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ανακοίνωση για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων νέων που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών»
Προηγούμενο άρθρο
9 θέσεις στο Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη
Μενού