21 Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα “Πλαίσιο”

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 291

plaisioΜόνιμο προσωπικό, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, θα προσλάβουν τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στο Πλαίσιο. Η κατανομή των 21 θέσεων έχει ως εξής:

  • Web Master  1
  • Product Manager  για το τμήμα Αγορών   1
  • Προγραμματιστής  1
  • Ταμίες   3
  • Πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών   5
  • Πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας   5
  • Πωλητές τηλεφωνίας  5

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του web master οφείλουν να διαθέτουν εξοικείωση με συστήματα cms, γνώση HTML, css, Dreamweaver, προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο, γνώση χειρισμού MS Office και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι οι γνώσεις σε Photoshop και XML.

Κύρια αρμοδιότητα του συνεργάτη είναι η εισαγωγή και διαχείριση του διαφημιστικού υλικού στο site της εταιρίας, καθώς και η υλοποίηση και αποστολή newsletters.

Παράλληλα, για το προγραμματιστή απαιτούνται πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών, εμπειρία τουλάχιστον ενός χρόνου, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους. Επιθυμητή θα θεωρηθεί η εμπειρία στα συστήματα ERP, CRM, BW.

Για του πωλητές και τους ταμίες ζητούνται τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, καλή γνώση αγγλικών, χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους.

Οι ενδιαφερόμενοι για  τις θέσεις των πωλητών και ταμείων πρέπει να είναι ηλικίας έως 28 ετών.

Οι Product manager για το τμήμα Αγορών πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση σπουδών στα Οικονομικά, στο Marketing ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Προσφέρονται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητες εξέλιξης.

Βιογραφικά στο: www.plaisio.gr

Πηγή: Εφημερίδα Εργασία, proson.gr

Μενού