279 Θέσεις Εργασίας για εφοριακούς στις Δ.Ο.Υ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 214

eforiakoi 22Θέμα ημερών είναι πλέον η δημοσίευση της προκήρυξης για 279 εφοριακούς στο Yπουργείο Οικονομικών από πίνακες επιλαχόντων του ΑΣΕΠ. 

Οι νέοι υπάλληλοι, αυξημένων προσόντων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, θα στελεχώσουν την ελεγκτική υπηρεσία για την πάταξη της φοροδιαφυγής, την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, τον έλεγχο για την ορθή εφαρμογή αυτής και την είσπραξη εσόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού.
Συνολικά, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Οικονομικών, μέσα στο 2014 αναμένεται να γίνουν 1.300 προσλήψεις στην ειδικότητα του εφοριακού, προκειμένου να ενισχυθούν και στην Αττική αλλά και στην επαρχία οι έλεγχοι φοροδιαφυγής.
Οι υποψήφιοι θα καταταχθούν σε πίνακα κατά φθίνουσα σειρά ανάλογα με τα μόρια που συγκεντρώνουν και την τελική βαθμολογία που βγαίνει και οι πρώτοι 279 θα διοριστούν σε θέσεις μονίμων στις εφορίες.
Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το νέο νόμο που ψηφίστηκε και αφορά το ΑΣΕΠ, όπου δεν θα χρειάζεται νέα προκήρυξη και οι προσλήψεις θα γίνονται από πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού της Ανεξάρτητης Αρχής, υπό την προϋπόθεση ότι οι νέες προς κάλυψη θέσεις αφορούν όμοιους κλάδους.
Πηγή: e-typos.gr
Μενού