Θέσεις Εργασίας με την νέα επένδυση της HP στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 255

hpΣτη μετεγκατάσταση κέντρου τηλεφωνικής υποστήριξης στη χώρα μας προχωρά η αμερικανική εταιρεία πληροφορικής – Το παράδειγμα της συνεργασίας της με την Cosco στον Πειραιά ετοιμάζονται να ακολουθήσουν Sony, Dell και CiscoΗ HP επεκτείνει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα.

Η αμερικανική εταιρεία προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, μετά τη συνεργασία της με την Cosco στον Πειραιά, ετοιμάζεται στις αρχές Μαΐου να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός κέντρου τηλεφωνικής υποστήριξης, που θα εξυπηρετεί συνεργάτες της στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν 60 νέες θέσεις εργασίας και εκτιμάται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αριθμός των εργαζομένων μπορεί να αυξηθεί στους 100. Το συγκεκριμένο call center – το οποίο «απαντούσε» τα προηγούμενα χρόνια από την Ισπανία – θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την Teleperformance, η οποία έχει ανακοινώσει αντίστοιχη συνεργασία με τη Microsoft.

Ακόμα ξεκίνησε η λειτουργία του Solution Center της HP στην Αγία Παρασκευή. Ο χώρος προορίζεται για την επίδειξη προϊόντων και λύσεων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις.

Στο Solution Center φιλοξενούνται προϊόντα εκτυπώσεων -όπως συστήματα και εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους, με την επίδειξη υπηρεσιών εκτύπωσης και διαχείρισης από απόσταση, ειδικών προδιαγραφών σταθμοί εργασίας, προτάσεις για το χώρο της λιανικής τιμολόγησης και φορητές συσκευές που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.

Πηγή: Θέμα

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δώρο Πάσχα: για μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα και ανέργους του ΟΑΕΔ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη
Προηγούμενο άρθρο
Δείτε αναλυτικά όλες τις ειδικότητες από τις 3.612 Θέσεις Εργασίας στη ΔΕΗ
Μενού