5 θέσεις στη ΔΕΗ στη μονάδα ΥΗΣ Σφηκιάς

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 177

images (8)Η ΔΕΗ ανακοινώνει ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού (5 εργάτες) για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του ΥΗΣ Σ-Α με απασχόληση στους Τομείς Συντήρησης και Υποστήριξης του Συγκροτήματος Αλιάκμονα (εργασίες καθαρισμών -μετακίνηση βαρέων αντικειμένων κλπ.), σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην υπηρεσιακή Μονάδα του ΥΗΣ Σφηκιάς (Γραμματεία – τηλέφωνο 23310 44040) από 15.04.2014 και για πέντε εργάσιμες ημέρες μέχρι 24.04.2014.

Κατά τη διαδικασία της επιλογής και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψήφιου για την συγκεκριμένη εργασία, θα λαμβάνονται υπόψη ενδεικτικά και ΟΧΙ περιοριστικά, κριτήρια όπως:

– Εντοπιότητα
– Ανεργία και Χρονικό διάστημα αυτής
– Στοιχεία Οικογενειακής Κατάστασης
– Προηγούμενη Εμπειρία στη ΔΕΗ εντός 3 χρόνων

Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή της Επιχείρησης. Εφιστούμε την προσοχή στους συμμετέχοντες ότι οι προσλήψεις αφορούν ανειδίκευτους εργάτες και όχι άλλη ειδικότητα. Η επαναπρόσληψη των ατόμων αποκλείεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη προηγούμενης απασχόλησης.

Πηγή: e-dimosio.gr, proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόγραμμα επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ
Προηγούμενο άρθρο
θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλβης
Μενού