Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Μπουτάρη Οινοποιητική

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 185

boutari_poiotita_zoisΔύο ανοιχτές θέσεις διαθέτει η εταιρία Μπουτάρη Οινοποιητική, μέλος του ομίλου Μπουτάρη παραγωγής και εμπορίας κρασιών. Ειδικότερα, αναζητά ένα βοηθό στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού για τα γραφεία της στο Πικέρμι Αττικής και έναν/μία πωλητή/τρια για τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδανικός υποψήφιος για το πρώτο πόστο θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε σχετική θέση, πτυχίο ΑΕΙ (μεταπτυχιακός τίτλος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν), καλή γνώση χειρισμού Η/Υ(MS OFFICE),γνώση της αγγλικής γλώσσας, αυξημένες επικοινωνιακές ικανότητες, επαγγελματισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα απαραίτητα προσόντα για το δεύτερο πόστο θεωρούνται η εμπειρία 2 χρόνων σε ανάλογη θέση πωλήσεων καταναλωτικών προϊόντων, η καλή γνώση χειρισμού Η/Υ(MS OFFICE), η δυνατότητα ταξιδιών, η ερασιτεχνική άδεια οδήγησης, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, ο τίτλος σπουδών, οι αναπτυγμένες ικανότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης.

Η εταιρία παρέχει εκπαιδευτική υποστήριξη, δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση. Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν άμεσα βιογραφικό σημείωμα στο φαξ 210-6039852, υπ’ όψιν Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Κοινωνικό Μέρισμα: Από 495.000 αιτήσεις, οι 213.000 έγιναν δεκτές
Προηγούμενο άρθρο
Αύριο Δωρεάν φρούτα και λαχανικά στις Λαϊκές Αγορές
Μενού