Θέσεις εργασίας στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ METRO

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 183

αρχείο λήψης (1)Νέο προσωπικό για τις ανάγκες των καταστημάτων της σε Ερέτρια, Καπανδρίτι, Κομοτηνή και Καβάλα θα προσλάβει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ METRO. Ειδικότερα, η εταιρεία θα προσλάβει διευθυντικά στελέχη, υπαλλήλους κρεοπωλείου, αλλά και έναν προϊστάμενο για το κέντρο διανομής στα Οινόφυτα.

Προϊστάμενος στο Κέντρο Διανομής

Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στα Οινόφυτα, ενώ ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πενταετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε Logistics ή σε διαχείριση αποθήκης, τριετή τουλάχιστον αποδεδειγμένη εμπειρία σε συστήματα WMS, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και καθοδήγηση μεγάλων ομάδων εργαζομένων, ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ηλικία έως 40 ετών, πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και άριστη γνώση MS/Office.

Διευθυντικά στελέχη

Οι νέοι συνεργάτες θα καλύψουν ανάγκες για τα καταστήματα της εταιρείας σε Καβάλα και Κομοτηνή.

Οι κάτοχοι των θέσεων είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων καθώς επίσης και για τη διαχείριση του πελατολογίου και την ανάπτυξη των πωλήσεων στον τομέα ευθύνης τους.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τετραετή τουλάχιστον προϋπηρεσία, προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων και αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής ή χονδρικής πώλησης, ικανότητες οργάνωσης, προγραμματισμού και επικοινωνίας, ενώ το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Υπάλληλοι κρεοπωλείου

Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στα καταστήματα της εταιρείας σε Ερέτρια και Καπανδρίτι. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, βεβαίωση Κρεοπώλη, ηλικία έως 35 ετών, ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας, ενώ επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών.

Αποστολή βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας http://www.metro.com.gr/kariera/Apostoli-viografikou.aspx

Πηγή: ethnos.gr, proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μικρές αυξήσεις σε όλους τους μισθούς από τον Ιούλιο – Δείτε ποιες εισφορές μειώνονται
Προηγούμενο άρθρο
Αλλάζουν όλα στην ασφάλιση αυτοκινήτων
Μενού