Προσωπικό σε νοσοκομεία του Μάντσεστερ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 241

imagesΤρεις θέσεις ιατρικού προσωπικού θα καλύψουν Κρατικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Αγγλίας κοντά στην πόλη του Μάντσεστερ. Πρόκειται για μία θέση Ιατρού Ειδικότητας-Οφθαλμιάτρου (Specialty Doctor), μία θέση Συμβούλου Αιματολόγου και μία Συμβούλου Ακτινολόγου (Consltants).

Ειδικότερα, για τη θέση Specialty Doctor στην Οφθαλμολογία απαιτείται η κατοχή τίτλου ειδικότητας και η διατήρησή του για τα επόμενα δύο έως τρία έτη ως Ειδικού.

Οι αμοιβές των Ιατρών Ειδικότητας κυμαίνονται μεταξύ των 50.000 έως 55.000 λιρών Αγγλίας, αναλόγως της προϋπηρεσίας τους, ενώ ο μέσος όρος εργασίας τους αγγίζει τις 48 ώρες εβδομαδιαίως, συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών.

Αντιστοίχως, για τους Συμβούλους Ιατρούς, απαιτούνται τίτλος Ειδικότητας, πρόσφατη νοσοκομειακή εμπειρία και δικαίωμα εγγραφής στο General Medical Council.

Ο βασικός ετήσιος μεικτός μισθός των Συμβούλων κυμαίνεται μεταξύ 75.249 έως 101451 λιρών Αγγλίας, αναλόγως της προηγούμενης εμπειρίας τους, ενώ οι ώρες εργασίας τους ανέρχονται σε 37,5 εβδομαδιαίως συμπεριλαμβανομένων των εφημεριών. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πληροφορίες παρέχονται από την κ. Κατερίνα Κοντάλιπου στο τηλ. 6934 803930, στην ιστοσελίδα www.globalmedirec.com/jobs/greek-doctors.htm και την ηλεκτρονική διεύθυνση: katerina.kontalipou@globalmedirec.com

Πηγή: ethnos.gr, proson.gr

Μενού