ΟΓΑ: Δωρεάν κουπόνια σε 475.000 δικαιούχους από την Αγροτική Εστία.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 182

OGGΞεκίνησε η υποβολή αιτήσεων από επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στα φετινά προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, που διοργανώνει ο ΟΓΑ και τα οποία προβλέπεται να απευθυνθούν συνολικά σε 475.000 δικαιούχους. Τα προγράμματα αυτά αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του κοινωνικού τουρισμού, του ιαματικού τουρισμού, των εκδρομών με λεωφορεία, των θεάτρων για παροχή δωρεάν εισιτηρίων, καθώς και των βιβλιοπωλείων και των εκδοτικών οίκων, για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων.

Πιο αναλυτικά, τα προγράμματα που πρόκειται να υλοποιήσει κατά τη φετινή θερινή περίοδο ο ΟΓΑ είναι τα εξής:

*Κοινωνικός τουρισμός: Απευθύνεται σε 115.000 δικαιούχους από όλους τους νομούς της χώρας. Περιλαμβάνει πακέτο εξαήμερων διακοπών (πέντε διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, όπως επίσης επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ενοικιαζόμενων δωματίων ή διαμερισμάτων και των επιπλωμένων κατοικιών, αλλά και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping).

*Ιαματικός Τουρισμός: Εντάσσεται στον κοινωνικό τουρισμό, εφαρμόζεται επίσης σε όλους τους νομούς της χώρας και θα έχει 15.000 δικαιούχους, όλους συνταξιούχους του ΟΓΑ. Οι συγκεκριμένοι ωφελούμενοι, εκτός από τις εξαήμερες διακοπές τους, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τέσσερις απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών. Στο πρόγραμμα αυτό έχουν δικαίωμα συμμετοχής επιπλέον οι επιχειρήσεις υδροθεραπευτηρίων που λειτουργούν εντός τουριστικών καταλυμάτων και οι επιχειρήσεις ιαματικών πηγών.

*Εκδρομικό πρόγραμμα: Αφορά μονοήμερες ή διήμερες ή τριήμερες εκδρομές για 50.000 άτομα, που μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα τουριστικά γραφεία της χώρας.

*Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρων: Αφορά τη θερινή περίοδο 2014 και τη χειμερινή περίοδο 2014-2015. Περιλαμβάνει παραστάσεις που θα δοθούν σε πόλεις των νομών όλης της χώρας από συμβεβλημένες θεατρικές επιχειρήσεις και υπολογίζεται ότι ωφελούμενοι θα είναι έως 93.000 άτομα.

*Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων: Ωφελούμενοι είναι έως 200.000 άτομα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι σε όλη τη χώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους επιχειρηματίες διαρκεί έως τις 23 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πιο αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Τον Ιούνιο θα ληφθούν μέτρα για τις «Ανοιχτές Κυριακές»
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές σε όλη την Ελλάδα
Μενού