64 θέσεις παρατηρητών σε υδρομετεωρολογικούς σταθμούς

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 941

images (3)Με απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθορίζεται σε 64 ο αριθμός του προσωπικού που θα προσληφθεί για να απασχοληθεί στην υλοποίηση του έργου «Λειτουργία δικτύου ποσοτικής παρακολούθησης των υδατικών πόρων αγροτικής χρήσης του τομέα εγγείων βελτιώσεων»

Το έργο, που θα εκτελέσουν τα ανωτέρω άτομα συνίσταται στη λήψη μετεωρολογικών και υδρολογικών μετρήσεων επί καθημερινής βάσεως σε μετεωρολογικούς σταθμούς ευθύνης της Διεύθυνσης Γεωλογίας – Υδρολογίας του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στην παράδοση των δελτίων στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας που παρακολουθεί τον σταθμό, η οποία οφείλει να υποβάλλει ανελλιπώς και ανά τρίμηνο τα δελτία αυτά στη Διεύθυνση Γεωλογίας-Υδρολογίας.

Το έργο των Παρατηρητών θα εκτελεστεί στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Δράμας, Καβάλας, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς, Πρέβεζας, Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Κέρκυρας, Αχαΐας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Λέσβου, Χίου, Ρόδου, Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνης.

Το έργο θα εκτελεστεί σε χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος. Το ποσό της αμοιβής κάθε παρατηρητή καθορίζεται από 3 έως 6 ημερομίσθια μηνιαίως ειδικότητας ανειδίκευτου εργάτη της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. ανάλογα με τα όργανα του Σταθμού που παρακολουθεί, η δε συνολική δαπάνη, ύψους έως 99.500,00 €, περίπου, η οποία καλύπτει την αμοιβή των παρατηρητών, θα βαρύνει τον εκτελούμενο Προϋπολογισμό εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμω.

ΠΗΓΗ: e-dimosio.gr

Μενού