Σεμινάριο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 228

seminarioΗ Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει στις 28 Μαΐου στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασ. Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα) σεμινάριο σχετικά με τη διασυνοριακή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), τα απαραίτητα εργαλεία για τη διεξαγωγή του διασυνοριακού επιχειρείν, παρέχοντάς τους τη γνώση για τα διαθέσιμα μέτρα που αφορούν την επιτυχή διαχείριση των διασυνοριακών πιστώσεων και την ανάκτηση διασυνοριακών πληρωμών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το σεμινάριο ξεκινά στις 9:00 με σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Α. Περουλάκη, Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και συνεχίζεται με τις ομιλίες πολλών νομικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα εξετάσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τις ΜμΕ: από το πώς να δημιουργηθούν συμβάσεις μέχρι την πρόληψη και τη διαχείριση των συγκρούσεων και από τη διαχείριση της είσπραξης του χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τους κανονισμούς για την προστασία των ΜμΕ. Το συνέδριο θα παρουσιάσει και περασμένα παραδείγματα. Το κλείσιμο του συνεδρίου είναι προγραμματισμένο για τις 13:40.

Για εγγραφές (έως 21/5), για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα καθώς και πληροφορίες για του ομιλητές επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: ec.europa.eu

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού