Vivartia: Ενημερωθείτε για τα Προγράμματα Απασχόλησης Νέων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 166

vivartiaΤη δυνατότητα σε φοιτητές να απασχοληθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα στις διάφορες διευθύνσεις των εταιριών του ομίλου εγκαινίασε η Vivartia μέσω της πρωτοβουλίας TalentWanted.

Στόχος της εταιρίας είναι να στηρίξει τους νέους αποφοίτους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη εργασιακή εμπειρία σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις.

Μέσα από την πρωτοβουλία Talent Wanted, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας, να προχωρήσουν στην ορθή επιλογή κατεύθυνσης για μετέπειτα σπουδές ή εξειδίκευσης, να εμπλουτίσουν με επιπλέον ικανότητες και εμπειρία το βιογραφικό τους και να κερδίσουν συστάσεις από ιδιαίτερα αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ενδιαφέροντος τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διαμόρφωση του προγράμματος στηρίζεται σε πραγματικές ανάγκες διευθύνσεων ή/και τμημάτων της Vivartia. Οι ανάγκες αυτές αφορούν στην εκπόνηση projects ή σε πρακτική άσκηση και θα καλύπτονται από νέα άτομα, χωρίς εμπειρία μεν, αλλά με ισχυρή θέληση, φρέσκο τρόπο σκέψης και δεξιότητες «νέας γενιάς», αναφέρει η εταιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα projects και τα αντικείμενα πρακτικής άσκησης οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.vivartia.com

Πηγή: e- dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Α. ΝΙΚΑΣ ΑΕ
Προηγούμενο άρθρο
Coca – cola : Θέσεις Πρακτικής Άσκησης για νέους αποφοίτους
Μενού