14 προσλήψεις στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 277

images (18)Η Δημοτική Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικού αριθμού δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών των θερινών προγραμμάτων απασχόλησης παιδιών-παιδικών κατασκηνώσεων – «Αθλοπαιχνιδιες 2014» και «Χαρούμενες Διακοπές 2014» για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:

  • 9 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • 1 ΔΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΏΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  • 1 ΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΟΥ
  • 1 ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Ή ΒΟΗΘΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙ ΩΝ
  • 2 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού ( Δ/νση: Βεκιαρέλλη 11, 15237 Φιλοθέη) καθημερινά από 9:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ. μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ήτοι μέχρι την Δευτέρα 02/06/2014.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς συστημένα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου).

Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ’ όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση.

Μπορείτε να δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού