ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ειδικές τιμές για φοιτητές στη διαδρομή Αθήνα – Πάτρα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 223

ΤΡΑΙΝΟΣΕΕισιτήρια σε ανταγωνιστικές τιμές προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους φοιτητές που επιθυμούν να ταξιδεύσουν από την Αθήνα στην Πάτρα και αντίστροφα, εφόσον οι δύο πόλεις αποτελούν τους τόπους σπουδών και καταγωγής τους.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να μετακινηθούν με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από την Αθήνα έως το Κιάτο σε μία ώρα και 20 λεπτά και στη συνέχεια να φθάσουν στην Πάτρα κάνοντας μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ειδική εκπτωτική τιμή των εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τους φοιτητές που σπουδάζουν και κατάγονται από Αθήνα ή Πάτρα είναι 17 ευρώ.

Τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη τιμή διατίθενται από τα σημεία πώλησης Αθήνας και Πάτρας καθώς επίσης από τα εκδοτήρια των σταθμών του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Πειραιά – Μαγούλας και Πειραιά – Δουκ. Πλακεντίας.

Για τη χορήγηση της ειδικής εκπτωτικής τιμής απαιτείται η επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας, εφόσον ως έδρα σχολής αναγράφεται η Πάτρα ή η Αθήνα.

Για όσους δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία αλλά κατέχουν τη φοιτητική ιδιότητα, το εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 12,75 ευρώ και 20,40 το μετ’ επιστροφής.

Τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Αεροδρόμιο–Κιάτο, τα οποία έχουν άμεση ανταπόκριση με τα λεωφορεία, εκτελούνται ανά μία ώρα, με πρώτη αναχώρηση  στις 05:44 το πρωί και τελευταία στις 18:44 το βράδυ.

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr

Μενού