Προσλήψεις για ναυαγοσώστες, πυρασφάλεια και παιδικές κατασκηνώσεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 223

imagesΤο»πράσινο φως» για εποχικές προσλήψεις στους δήμους άναψε το το υπουργείο Εσωτερικών για ειδικότητες όπως ναυαγοσώστες καθώς και στους τομείς της πυρασφάλειας και ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με χτεσινή εγκύκλιο που διαβιβάστηκε στους δήμους, τους παρέχεται η δυνατότητα να προχωρήσουν στις συγκεκριμένες προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις ώστε να αποφύγουν την διαδικασία των εγκρίσεων και του ΑΣΕΠ που θα τους καθυστερούσε.

Υπενθυμίζεται οτι το συγκεκριμένο προσωπικό θα έπρεπε να ειναι στις θέσεις του από 1η Ιουνίου και ακόμα οι δήμοι δεν έχουν προχωρήσει σε προσλήψεις.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται μεγάλο μπαράζ προσλήψεων για τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με βάση το άρθρο 206 παρ.1 Ν. 3584/2007, με το οποίο προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

Οι υποψήφιοι ναυαγοσώστες οφείλουν να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και άδεια ναυαγοσώστη σε ισχύ, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Εξετάσεις Ελληνομάθειας Ιουλίου 2014
Προηγούμενο άρθρο
Τροποποίηση Οδηγού του Προγράμματος «Πράσινη Επιχείρηση 2010»
Μενού