Η προκήρυξη 1ΓΛ/2014 – αιτήσεις μέχρι 21 Ιουλίου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 261

epityximeni_epaggelmatias_590_b-300x137Δημοσιεύτηκε σήμερα η 1ΓΛ/2014 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση εξήντα (60) θέσεων του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών. 

Στην πρόσκληση μπορούν να συμμετέχουν όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 μέχρι και την 31.12.2012 καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 21ης Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα.

Η αίτηση απευθύνεται στο Α.Σ.Ε.Π. και υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Πρόσκληση 1ΓΛ/2014 Τ.Θ. 14.308 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115.10

Πρόσκληση (Αριθμός 1ΓΛ/2014) 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων του κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους που περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από 1.1.2009 μέχρι και την 31.12.2012 καθώς και όσους έχουν διατεθεί προς διορισμό σε αντικατάσταση των αρχικώς διορισθέντων υποψηφίων με απόφαση Τμήματος του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε το ίδιο χρονικό διάστημα, βάσει διαδικασιών πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδ. δικαίου αορίστου χρόνου του ΑΣΕΠ ή των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και δεν διορίστηκαν,να υποβάλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης για την πλήρωση εξήντα (60) θέσεων Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης του κλάδου Δημοσιονομικών για τη στελέχωση της Κεντρικής και των Περιφερειακών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής/Γ.Λ.Κ.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν για την πλήρωση θέσεων του κλάδου Δημοσιονομικών, οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της παρούσας πρόσκλησης και είναι κάτοχοι των κατωτέρω τίτλων:

Πτυχίο Νομικής Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής η ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας (κωδ. τίτλου 301)

ή

Πτυχίο Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (πρώην Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης) ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (πρώην Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής) ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Δημόσιας Διοίκησης (το οποίο ίσχυε μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 1996−1997) ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών πρώην Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών καιΕυρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων ή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing) ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης ή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ή Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών ή Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων ή Ναυτιλιακών Σπουδών ή Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών ή Οικονομικής Επιστήμης ή Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Οικονομικών Επιστημών ή Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ή Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων πρώην Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ή Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ή Στατιστικής ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Αναλογιστικών − Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών ή Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής ή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής η ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. (κωδ. τίτλου 302).

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην έχουν διοριστεί κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής με το ΦΕΚ ή την απόφαση του Τμήματος του ΑΣΕΠ με βάση τα οποία συμμετέχουν στην παρούσα διαδικασία. Οι εγγεγραμμένοι σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που κλήθηκαν από το φορέα διορισμού προς ανάληψη υπηρεσίας και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους ή που αποδέχτηκαν και εν συνεχεία παραιτήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέσα στη σχετική προθεσμία, όπως ορίζεται κατωτέρω: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 21ης Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα.

Η αίτηση απευθύνεται στο Α.Σ.Ε.Π. και υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Πρόσκληση 1ΓΛ/2014 Τ.Θ. 14.308 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115.10

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης

Κατεβάστε την προκήρυξη 1ΓΛ/2014 ΕΔΩ

 

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
4 θεσεις στο Σύνδεσμος Διαχείρισης Περιβάλλοντος Δήμων Ν. Καζαντζάκη – Αρχανών
Προηγούμενο άρθρο
40 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλου
Μενού