Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Πλήρωση Θέσεων Υπευθύνων ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 155

kath-300x199Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων Υπευθύνων των Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ) της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής  Ελλάδας.Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ19-20 με βαθμό γ΄ καθώς και τους εκπαιδευτικούς με βαθμό β΄, που επιθυμούν να αποσπαστούν και να τοποθετηθούν σε θέση Υπευθύνου:

1. στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Αιτ/νίας, με έδρα το Μεσολόγγι και
2. στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Ηλείας, με έδρα τον Πύργο  με θητεία για ένα σχολικό έτος από 01-09-2014 έως 31-08-2015, να υποβάλλουν σχετική  αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και θα  κατατεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία ανήκουν οργανικά οι  εκπαιδευτικοί, το αργότερο έως την Δευτέρα, 30-06-2014.
Οι Δ/νσεις Δ.Ε. θα διαβιβάσουν αυθημερόν τις αιτήσεις στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής  Ελλάδας, με φαξ ή θα ενημερώσουν εγγράφως ότι δεν υποβλήθηκε καμία αίτηση από εκπαιδευτικό  αρμοδιότητάς τους.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία, dide.ach.sch.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
11 θέσεις εργασίας στο Δήμο Βόλβης
Προηγούμενο άρθρο
6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
Μενού