Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα MARKET IN

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 275

market inΝέο προσωπικό για τα καταστήματά της στην Αττική αναζητάει η εταιρεία MARKET IN, η οποία διαθέτει περισσότερα από 130 καταστήματα στην Ελλάδα. Η εταιρεία στο πλαίσιο της ανάπτυξής της θα εντάξει στο δυναμικό της διευθυντές, υποδιευθυντές, υπεύθυνο διεκπεραίωσης φορτώσεων και κρεοπώλη.

Διευθυντές/Υποδιευθυντές
Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν σε καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου, ενώ επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Η εταιρεία παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

Υπεύθυνος Διεκπεραίωσης Φορτώσεων
Ο νέος συνεργάτης θα εργαστεί στο Μαρκόπουλο Αττικής, ενώ ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει απολυτήριο λυκείου, τουλάχιστον τριετή εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχο περιβάλλον αποθήκης και πολύ καλή γνώση του οδικού χάρτη τόσο της Αθήνας όσο και της επαρχίας. Τέλος, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Κρεοπώλης
Ο ιδανικός υποψήφιος, ο οποίος θα εργαστεί σε κατάστημα της Αττικής, θα πρέπει να έχει δίπλωμα Σχολής Κρεοπωλών, σχετική εμπειρία, δυνατότητα εργασίας κάτω από πίεση, επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικότητα.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα προς τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού μέσω e-mail: d.prosopikou@market-in.gr, μέσω fax: 22991-50799 ή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείαςhttp://market-in.gr/cv

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική.
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα super market ΜETRO
Μενού