Το 96% των εμπόρων της Θεσσαλονίκης ψήφισε «όχι» στις 52 Κυριακές.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 188
shopping2Η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων της Θεσσαλονίκης είναι κατά λειτουργίας των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου. Συγκεκριμένα, το 96% των εμπόρων που προσήλθαν το περασμένο διήμερο για να ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκη, έριξαν «όχι» στην κάλπη που είχε στηθεί ειδικά για τις 52 Κυριακές και τη λειτουργία ή μη της αγοράς του εμπορικού κέντρου.

Το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή αργία, όπως φάνηκε απασχολεί τους εμπόρους περισσότερο από την εκλογή νέας διοίκησης στον ΕΣΘ, αφού ψήφισαν 575 άτομα, όταν για την ανάδειξη νέου δ.σ. ψήφισαν μόλις 471 άτομα από τα 1480 μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακά ενήμερα.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές η συμμετοχή είχε ανέλθει σε 630 άτομα, φαινόμενο που ο απερχόμενος πρόεδρος Κωστής Χαντζαρίδης απέδωσε στην κούραση που φέρνουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος Α΄ αντιπρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης, λαμβάνοντας 368 ψήφους, δεύτερος ο κ. Χαντζαρίδης με 274, ο οποίος και θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τρίτος ο Νίκος Χιονίδης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου και πρόεδρος θα αναλάβει ο πρώτος σε ψήφους Παντελής Φιλιππίδης.

Πηγή: voria.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Από τις 15 Ιουλίου ξεκινάει επίσημα η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων
Προηγούμενο άρθρο
Αλλαγές στην ασφάλιση των αυτοκινήτων
Μενού