Θέσεις Εργασίας σε 5 αεροπορικές εταιρίες

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 233

bbΔεκάδες νέους εργαζομένους επιθυμούν να προσελκύσουν αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο για την κάλυψη τόσο πρόσκαιρων όσο και μόνιμων αναγκών τους στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί από μία πλειάδα ειδικοτήτων, οι οποίες αφορούν προσωπικό για τα αεροσκάφη, αλλά και προσωπικό εδάφους, το οποίο θα στελεχώσει, μεταξύ άλλων, τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, διοίκησης και συντήρησης αεροσκαφών.

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει, μεταξύ άλλων, τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, διοίκησης και συντήρησης αεροσκαφών

Σήμερα το «Eθνος – Εργασία» παρουσιάζει ορισμένες μόνο από τις προσφερόμενες θέσεις, καθώς και τους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να διεκδικήσουν κάποια από τις θέσεις εργασίας.

British Airways
Νέο προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways, για την κάλυψη αναγκών της στα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ.

Η εταιρεία, η οποία «κλείνει» φέτος το 40ό έτος λειτουργίας της, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες με έδρα την Αγγλία και διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον εκσυγχρονισμένους στόλους παγκοσμίως, ενώ έως το 2008 υπήρξε ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της και από την πλευρά του όγκου των επιβατών που χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες της.

Πρόσφατα, μάλιστα, η British Airways ανακοίνωση τα εγκαίνια απευθείας γραμμής της Μυκόνου και της Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και την προσθήκη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Λονδίνο στις πτήσεις της, συνδέοντας με αυτόν τον τρόπο την πόλη με το αεροδρόμιο Γκάτγουικ τέσσερις φορές σε εβδομαδιαία βάση.

Θέση: Aircraft maintenance supervisor
Τομέας απασχόλησης: Μηχανική
Περιοχή: Γλασκώβη
Κωδ. θέσης: UKGLA173
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 13 Ιουλίου 2014

Θέση: Cargo agent (Clerical)
Τομέας απασχόλησης: IAG Cargo
Περιοχή: Χίθροου, Λονδίνο
Κωδ. θέσης: IAGCA98
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 9 Ιουλίου 2014

Θέση: Communications account manager

Τομέας απασχόλησης: Head Office Opportunities
Περιοχή: Χίθροου, Λονδίνο
Κωδ. θέσης: UKWTS293
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 9 Ιουλίου 2014

Θέση: Contact Centre Agent

Τομέας απασχόλησης: Head Office Opportunities
Περιοχή: Μάντσεστερ
Κωδ. θέσης: UKMAN133
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 13 Ιουλίου 2014

Θέση: Contact Centre Agent
Τομέας απασχόλησης: Head Office Opportunities
Περιοχή: Νιούκαστλ
Κωδ. θέσης: UKNCL229
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 13 Ιουλίου 2014

 

Θέση: Technical support engineer – Engineering operations control center
Τομέας απασχόλησης: Engineering
Περιοχή: Χίθροου, Λονδίνο
Κωδ. θέσης: UKLHR2169
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών έως τις 8 Ιουλίου 2014

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για τις «ανοιχτές» θέσεις στην British Airways, τα προσόντα που απαιτούνται και τον τρόπο ηλεκτρονικής αποστολής βιογραφικού σημειώματος μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΒΑ: http://www.britishairways.com/careers/

Ryanair: Μηχανικοί και μάνατζερ σε Βρετανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Γερμανία

Έντεκα προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, η οποία έχει κατακτήσει των τίτλο της… πιο αγαπητής «οικονομικής» εταιρείας στην Ευρώπη.

Με πάνω από 500.000 πτήσεις ετησίως από 68 βάσεις της και 1.600 δρομολόγια, η εταιρεία έχει επιτύχει να ενώσει 186 προορισμούς σε τριάντα χώρες, χρησιμοποιώντας έναν στόλο 300 νέων Μπόινγκ 737-800. Η Ryanair, η οποία προετοιμάζει την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου με την αγορά 175 αεροσκαφών Μπόινγκ σε βάθος τετραετίας -από φέτος έως το 2018-, διαθέτει μία ομάδα 9.000 επαγγελματιών υψηλών προσόντων, εμπειρίας και εξειδίκευσης και υπολογίζεται ότι μόνο μέσα στο τρέχον έτος θα μεταφέρει συνολικά 81,5 εκατ. επιβάτες.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στα γραφεία της εταιρείας στην Αγγλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Σκοτία, την Ιταλία και τη Γερμανία. Ειδικότερα, έως αύριο το μεσημέρι θα γίνονται δεκτά τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων για έναν Staff Travel Administrator (κωδικός θέσης: FRSTA04) και έναν Recruitment Manager με κωδικό θέσης: FRRM03 στην Ιρλανδία.

Εως την Πέμπτη, 3 Ιουλίου, θα μπορούν να αποσταλούν βιογραφικά για δύο Μηχανικούς, εκ των οποίων ένας στην Ιταλία (κωδ. SEASB22014) και ένας στη Γερμανία (κωδ. FRBM06), ενώ στις 4 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για έναν Ancillary Revenue Manager (κωδ. FRARM02) και έναν Customer Service Executive (κωδ. FRCSL10) στην Ιρλανδία. Εως τις 10 Ιουλίου θα αποστέλλονται βιογραφικά για έναν IT Auditor στην Ιρλανδία (κωδ. FRITA02) και έως τις 14 Ιουλίου για έναν Test Automation Engineer (κωδ. FRTAE02) επίσης στην Ιρλανδία.

Στη Σκοτία θα προσληφθεί ένας Μηχανικός (κωδ. PAMB1) για τη θέση του οποίου αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 30 Ιουλίου, ενώ στις 31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για δύο Μηχανικούς στην Ισπανία (κωδ. B1AGP) και την Πορτογαλία (κωδ. B1OPO).

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική αποστολή βιογραφικού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ryanair, http://corporate.ryanair.com/careers/vacancies/

Προσλήψεις σε 5 τομείς από τη Virgin Atlantic

Έξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσει η Virgin Atlantic, μέλος του Ομίλου Virgin. Οπως έχει τονίσει και ο ιδρυτής του Ομίλου, Ρίτσαρντ Μπράνσον, η επιτυχία μίας επιχείρησης βασίζεται στο προσωπικό της, για τον λόγο αυτόν οι επικεφαλής δίνουν τεράστια σημασία στο προσωπικό, την ποιότητά του και την ικανότητα να συμβαδίσει με τις αρχές και τις αξίες του.

Οι θέσεις που προσφέρει αυτή την περίοδο η Virgin Atlantic αφορούν τα τμήματα μηχανικής, οικονομικών, λειτουργίας πτήσεων, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ειδικότερα, θα προσληφθούν ένας Design & Development Engineer, για τη θέση του οποίου αιτήσεις υποβάλλονται έως αύριο το βράδυ, ένας Head of Finance Business Support, για την οποία αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 6 Ιουλίου και ένας Crewing Officer – Crew Logistics, για τη θέση του οποίου η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 7 Ιουλίου.

Επίσης, θα προσληφθούν δύο Regional Marketing Managers, ένας για την Ασία και ένας για τη ζώνη Μέση Ανατολή-Αφρική, με καταληκτική προθεσμία την 8η Ιουλίου και ένας Digital Program Manager με καταληκτική ημερομηνία την 7η Ιουλίου.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα καθήκοντα και τα προσόντα που απαιτούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας https://careers.virgin-atlantic.com/fe/tpl_virgin01.asp?newms=se

Προσωπικό καμπίνας θα προσλάβει η Emirates

Στην επιλογή νέων εργαζομένων ως προσωπικού καμπίνας προχωρά η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, Emirates Airlines. Η εταιρεία, που απασχολεί συνολικά 17.000 άτομα ως ιπτάμενο προσωπικό από 130 χώρες, φιλοδοξεί να προφέρει στους εργαζομένους της την… εργασία που πάντα επιθυμούσαν μέσα σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν αφοσίωση στη εργασία τους, να είναι «ανοιχτοί» σε προκλήσεις και να έχουν θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Όσο για τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να συντρέχουν για τη πρόσληψη είναι να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά και να αποστείλουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates, η οποία διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα «Ημέρες Καριέρας» σε διάφορες πόλεις του κόσμου για την επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων, πραγματοποιεί πτήσεις σε 143 προορισμούς σε 81 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδία και στις ασιατικές χώρες του Ειρηνικού, ενώ για φέτος μόνο προγραμματίζει την πρόσληψη 5.000 αεροσυνοδών.

Αποστολή βιογραφικών

Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Emirates:

http://www.emiratesgroupcareers.com

US Airways: 77 νέες θέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Στην πρόσληψη 77 νέων εργαζομένων προχωρά η αμερικανική αεροπορική εταιρεία US Airways γα αεροδρόμια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Οι θέσεις αφορούν κυρίως τους τομείς εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων και έχουν ανοιχτή προθεσμία για την αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων, ενώ τα κριτήρια για την επιλογή του προσωπικού εστιάζουν στους τίτλους σπουδών των υποψηφίων, στην εργασιακή εμπειρία τους, την εξειδίκευση και τη γνώση ξένων γλωσσών.

Ωστόσο, σημαντική παράμετρο αποτελεί και η ποιότητά τους, καθώς σημαντικά προσόντα θεωρούνται η αφοσίωση στο αντικείμενο κάθε θέσης, οι επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες και η δυνατότητα να λειτουργούν σε συνθήκες πίεσης. Σήμερα στο «Εθνος Εργασία» παρουσιάζονται οι επτά από τις θέσεις που θα καλύψει η US Airways σε αεροδρόμια στην Ευρώπη και, συγκεκριμένα, στην Αγγλία, την Ισπανία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Θέση: CSA.Customer Service Agent
Περιοχή: Φρανκφούρτη, Γερμανία
Προσόντα: Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισοδύναμος τίτλος σπουδών, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών στην εξυπηρέτηση πελατών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και δακτυλογράφησης, άριστη γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 209755
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobDescRequestAction.action?PSUID=056ec721-c5c4-4fb7-841b-8785b38a08e7

Θέση: CSA.Customer Service Agent
Περιοχή: Φρανκφούρτη, Γερμανία
Προσόντα: Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισοδύναμος τίτλος σπουδών, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών στην εξυπηρέτηση πελατών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και δακτυλογράφησης, άριστη γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 209759
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobDescRequestAction.action?PSUID=056ec721-c5c4-4fb7-841b-8785b38a08e7

Θέση: Inside Sales Representative /Analyst
Περιοχή: Φρανκφούρτη, Γερμανία
Προσόντα: Τελειόφοιτος ή απόφοιτος πανεπιστημιακής σχολής σχετικής με τη διοίκηση επιχειρήσεων ή άλλο συναφές αντικείμενο και πρακτική ή επαγγελματική εμπειρία διάρκειας τεσσάρων ετών στο αντικείμενο, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών στον τομέα των πωλήσεων σε αεροδρόμιο ή αεροπορική εταιρεία, άριστη γνώση του Microsoft Office Suite και των υπηρεσιών Διαδικτύου, άριστη γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας, κάτοχος άδειας οδήγησης σε ισχύ.
Κωδ. θέσης: 187699
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobDescRequestAction.action?PSUID=056ec721-c5c4-4fb7-841b-8785b38a08e7

Θέση: CSA.Customer Service Agent (εποχικός)
Περιοχή: Βαρκελώνη, Ισπανία
Προσόντα: Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισοδύναμος τίτλος σπουδών, προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών στην εξυπηρέτηση πελατών, βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, δυνατότητα εργασίας στην έδρα της θέσης, άριστη γνώση της αγγλικής και ισπανικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 194387
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobDescRequestAction.action?PSUID=9fa13080-4d57-49cc-bb70-a894eb379094

Θέση: Customer Service Supervisor (εποχικός)
Περιοχή: Βαρκελώνη, Ισπανία
Προσόντα: Τελειόφοιτος ή απόφοιτος πανεπιστημιακής σχολής σχετικής με την εξυπηρέτηση πελατών ή άλλο συναφές αντικείμενο, προϋπηρεσία, κατάρτιση ή πρακτική άσκηση στο αντικείμενο της θέσης, εμπειρία στη λειτουργία των αεροδρομίων, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, άριστη γνώση των Microsoft Office, άριστη γνώση της αγγλικής και ισπανικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 198581
Πληροφορίες: Αποστολή βιογραφικών στην ιστοσελίδα

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobDescRequestAction.action?PSUID=9fa13080-4d57-49cc-bb70-a894eb379094

Πληροφορίες
Πληροφορίες για τις θέσεις, τα προσόντα που απαιτούνται και την ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικού σημειώματος μπορούν να αντλούν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα της US Airways,

https://usairways.greatjob.net/jobs/JobListingAction.action;jsessionid=8D767AB402E7B435DE342583933966F1?PSUID=9fa13080-4d57-49cc-bb70-a894eb379094.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Καλλιθέας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε Αθήνα, Ηράκλειο, Πάτρα και Λάρισα στα καταστήματα Fullah Sugah
Μενού