Αιτήσεις για εκπαιδευτές στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 178

EIN_LOGO(CMYK)160Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για σύναψη σύμβασης έργου για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

στο πλαίσιο των Υποέργων 1 των  Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα  Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού  Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, έχοντας υπόψη τις α) με αρ.  Πρωτ. 5350/03-04-2012 (ΟΠΣ 375686) , β) με αρ. Πρωτ. 5351/03-04-2012 (ΟΠΣ 375687) Αποφάσεις  Ένταξης της Ε.Υ.Δ και την τροποποίηση με αρ. Πρωτ. 7937/25-05-2012 καθώς και την υπ΄αριθμ.  2059/98/24.06.14 απόφαση του Δ.Σ. ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Το αντικείμενο εργασίας των παραπάνω θέσεων, ενδεικτικά, είναι:
 η διδασκαλία των εκάστοτε θεματικών αντικειμένων στα τμήματα μάθησης, σε σχετικές  ειδικότητες των υποψηφίων
 η συμμετοχή στις συντονιστικές και ενημερωτικές συναντήσεις
 η συμμετοχή στις διαδικασίες αξιολόγησης της Πράξης
 η ορθή τήρηση των εντύπων των τμημάτων μάθησης και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης εντύπων και εκθέσεων

Τα ειδικά και αναλυτικά καθήκοντα των εκπαιδευτών θα περιγράφονται στη σύμβαση

Οι Εκπαιδευτές θα καταταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους  ανά Περιφερειακή Ενότητα και Ειδικότητα/ Γνωστικό Αντικείμενο και θα επιλέγονται σύμφωνα με  την κατάταξή τους , προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που θα προκύψουν στους Δήμους της  αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι προκειμένου να αναλάβουν εργασία υποχρεούνται να προσκομίσουν  άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από την υπηρεσία τους.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση  υπεύθυνης δήλωσης. Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται σε αυτή την αίτηση – δήλωση  μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986).

Η παρούσα πρόσκληση διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr , στο σύνδεσμο προκηρύξεις και η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, το ηλεκτρονική σύστημα υποβολής των αιτήσεων μετά την οριστική ΥΠΟΒΟΛΗ της ηλεκτρονικής τους αίτησης δεν παρέχει τη δυνατότητα για οποιαδήποτε αλλαγή ή για ακύρωση της υποβαλλόμενης αίτησης.
Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται  ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Κατεβάστε την Πρόσκληση

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via  inedivim.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
“Εκπτώσεις” της τελευταίας στιγμής στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων παίρνουν ανάσα
Προηγούμενο άρθρο
39 θέσεις γιατρών σε Κρατικά Νοσοκομεία της Μεγ. Βρετανίας
Μενού