Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Τεμπών την Κυριακή

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 156

αρχείο λήψης (7)Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 20 Ιουλίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Επίσης, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

 

Πηγή: protothema.gr via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στη Θάσο
Προηγούμενο άρθρο
Συνεργάτη για τα εκπαιδευτικά προγράμματά του αναζητά το Τελλόγλειο Ίδρυμα
Μενού