Θέσεις Εργασίας στα καταστήματα Jumbo σε Αθήνα, Κέρκυρα, Ρουμανία και Βουλγαρία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 215

jumboΝέο προσωπικό σε Αθήνα, Κέρκυρα, Ρουμανία και Βουλγαρία θα προσλάβει η εταιρεία παιχνιδιών Jumbo.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

Επόπτης ταμείου

Υπεύθυνο καταστήματος, αποθήκης και πωλητές αναζητά η εταιρεία για να καλύψει κενά σε καταστήματα εντός και εκτός συνόρων

Ο νέος συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος για την εποπτεία του χώρου των ταμείων και του καταστήματος, την ασφαλή και την ορθή συναλλαγή των πελατών και προσωπικού για τον εντοπισμό κλοπών, φθορών και αχρέωτων κωδικών. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε θέση εποπτείας, το λιγότερο δύο ετών και γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Πωλητές/τριες
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στο κατάστημα της εταιρείας στην Κέρκυρα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο λιανικό εμπόριο. Αποστολή βιογραφικών από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 15.00 στο κατάστημα της Κέρκυρας, 25 Κερκύρας – Αχιλλείου, θέση Κατσιμίδι, 49100 Κανάλια Κέρκυρας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26610 26696.

Υπεύθυνος καταστήματος
Ο κάτοχος της θέσης θα έχει, μεταξύ άλλων, υπ’ ευθύνη του τη φερέγγυα παρουσίαση των εμπορευμάτων καθώς και την εφαρμογή της εταιρικής πολιτικής πωλήσεων στο κατάστημα. Παράλληλα, θα συντονίζει τους εργαζομένους στα διάφορα τμήματα του καταστήματος.

Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί στην Αθήνα, ενώ θα πρέπει να έχει προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα λιανικής πώλησης (σε θέση υπεύθυνου αποθήκης ή καταστήματος ή/και μεγάλου ορόφου θα θεωρηθεί πλεονέκτημα), πτυχίο ΤΕΙ, γνώσεις χειρισμού Η/Υ και έντονο εμπορικό προσανατολισμό.

Υπάλληλοι καταστήματος (Βουλγαρία)
Υπεύθυνους καταστήματος, υπεύθυνους στησίματος και πωλητές αναζητάει η εταιρεία για το κατάστημά της στη Βουλγαρία.

Οι προσληφθέντες πρέπει να έχουν βουλγαρική καταγωγή, ενώ θα πρέπει να μιλούν και να γράφουν τη βουλγαρική αλλά και την ελληνική γλώσσα. Παράλληλα οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 48 ετών.

Υπάλληλοι καταστήματος (Ρουμανία)
Υπεύθυνους καταστήματος, αποθήκης και πωλητές θα προσλάβουν τα Jumbo για το κατάστημά τους στη Ρουμανία. Οι νέοι συνεργάτες, οι οποίοι θα έχουν εκπαιδευτεί στην Αθήνα, θα πρέπει να έχουν ρουμανική καταγωγή, ενώ θα πρέπει να μιλούν και να γράφουν τη ρουμανική αλλά και την ελληνική γλώσσα. Τέλος, οι νέοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 48 ετών.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά στο e-mail: hr@jumbo.gr

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην Βιομηχανία Europa Profil
Προηγούμενο άρθρο
Ενημερωθείτε για τα τρία επιδόματα άνεργων νέων του ΟΑΕΔ
Μενού