Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 163

allREDyΣυμβούλους πώλησης, ταμίες, αποθηκάριο και οδηγό θα προσλάβει η εταιρεία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νέου καταστήματός της στη Μυτιλήνη.

Ολοι οι υποψήφιοι ανεξαρτήτως θέσης θα πρέπει να διαθέτουν άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, γνώσεις τεχνικών πωλήσεων, ευχέρεια χρήσης υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων, ενώ η προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο θα συνεκτιμηθεί.

• Οι σύμβουλοι Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ – ΑΕΙ Τεχνικής κατεύθυνσης (Ηλεκτρολογίας), ενώ θα εκτιμηθεί η εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων.

• Οι σύμβουλοι Πώλησης Φωτισμού πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ – ΑΕΙ Τεχνικής κατεύθυνσης, ενώ επιθυμητές είναι οι γνώσεις διακόσμησης, αρχιτεκτονικής εσωτερικών χωρών, αλλά και η γνώση Autocad 2D 3D και φωτομετρίας.

• Οι ταμίες θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λογιστικής, ενώ απαραίτητη είναι η εμπειρία στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Επίσης, η εταιρεία θα προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών στα καταστήματα τριών πόλεων. Συγκεκριμένα:

Account Manager
Ο ιδανικός υποψήφιος, ο οποίος θα απασχοληθεί στις Κυκλάδες, θα πρέπει να εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον από δύο έως τέσσερα έτη σε συναφές αντικείμενο, ενώ επιθυμητό είναι το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανικού ή μηχανολόγου αυτοματισμού.

Μηχανικός Συστημάτων Μετάδοσης Ισχύος
Ο νέος συνεργάτης, ο οποίος θα απασχοληθεί στην Αθήνα, θα πρέπει να έχει ηλικία από 30 έως 40 ετών, πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής, δυνατότητα προετοιμασίας και σύνταξης τεχνικοοικονομικών προτάσεων, πολύ καλή γνώση στη μετάδοση ισχύος, άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, τουλάχιστον τριετή εμπειρία και δυνατότητα ταξιδίων.

Σύμβουλος Πώλησης Φωτισμού
Ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση στα Χανιά θα πρέπει να έχει γνώση αγγλικής γλώσσας, από δύο έως τέσσερα έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων, άριστη γνώση MS Office και άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες.

Πηγή: ethnos.gr

Μενού