Θέσεις Εργασίας στη Ryanair – Στις 6 και 20 Αυγούστου οι συνεντεύξεις

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 157

ryanair-570Στις 6 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και στις 20 στην Αθήνα θα βρεθούν στελέχη της εταιρείας Crew Link προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε Ελληνες και Ελληνίδες που επιθυμούν να εργαστούν ως φροντιστές και αεροσυνοδοί αντίστοιχα στα αεροσκάφη της εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair.

Τα κριτήρια για την επιλογή στελέχωσης του προσωπικού στη Ryanair είναι αυστηρά και τα στάνταρντ είναι υψηλά, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην συνέντευξη φορώντας επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα.

Επίσης, οι υποψήφιοι που φέρουν τατουάζ, σε εμφανή σημεία του σώματος τους, ή φορούν τζιν, δεν θα γίνονται δεκτοί.

Οι υποψήφιοι φροντιστές και οι υποψήφιες αεροσυνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν ακόμη πως μεταξύ των κριτηρίων επιλογής είναι το ύψος από 1,57 και πάνω, η καλή όραση -όχι γυαλιά, μόνο φακοί επαφής-, η δυνατότητα κολύμβησης τουλάχιστον 20 μέτρων χωρίς βοήθεια και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού