Ποια σχολεία θα δώσουν διπλά μόρια στους αναπληρωτές

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 966

αρχείο λήψης (33)Οι αιτήσεις – δηλώσεις προτίμησης αναπληρωτών για τοποθέτηση σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες υποβάλλονται από σήμερα μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγκύκλιο με την οποία καλεί τους υποψήφιους αναπληρωτές νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να καταθέσουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για πρόσληψη σε σχολικές μονάδες απομακρυσμένων περιοχών, προκειμένου να λάβουν διπλάσια μόρια, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι αιτήσεις – δηλώσεις προτίμησης απομακρυσμένων σχολικών μονάδων θα υποβληθούν από σήμερα έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (κλάδοι ΠΕ60 και ΠΕ70) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λοιποί καθηγητικοί κλάδοι) αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επομένης αναμένεται το πρώτο «κύμα» των προσλήψεων αναπληρωτών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συνολικά θα προσληφθούν 19.500 και για τις δύο βαθμίδες.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ – Κάντε την αίτηση σας!
Προηγούμενο άρθρο
Eπιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Δέλτα
Μενού