Αιτήσεις εργασίας εκπαιδευτικού προσωπικού στα καλλιτεχνικά σχολεία 2014-2015

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 203

αρχείο λήψηςΑπό Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 έως και Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 καλούνται να καταθέσουν αιτήσεις όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να διδάξουν κινηματογράφο και χορό στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Συγκεκριμένα, καλούνται να καταθέσουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι των κάτωθι ειδικοτήτων που δεν ανήκουν σε εκπαιδευτικό κλάδο:

α) Κατεύθυνση Θεάτρου−Κινηματογράφου

• Ειδικός για την «Κίνηση – Χορό»

• Σκηνοθέτης Κινηματογράφου, κινηματογραφιστής [ή υποψήφιοι με σπουδές κινηματογράφου].

β) Κατεύθυνση Χορού

• Ειδικός Κλασικού Χορού.

• Ειδικός Σύγχρονου Χορού.

• Ειδικός για την «Κίνηση – Χορό»

Υποβολή αιτήσεων

Η αίτηση έχει τη μορφή ειδικού εντύπου και εμπεριέχει με τυποποιημένο τρόπο τα απαιτούμενα στοιχεία, επέχει δε για τον αιτούντα θέση υπεύθυνης δήλωσης σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που δηλώνονται. Την αίτηση προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και από την ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.: www.minedu.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την Αίτησή τους ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) ή με ταχυμεταφορά στη διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων

Τμήμα Δ΄, Αισθητικής Αγωγής, Γρ. 1093

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

Στην αίτηση θα πρέπει, εκτός των άλλων στοιχείων, να αναφέρεται ευκρινώς η διεύθυνση και τα τηλέφωνα (οικίας, εργασίας και κινητό) του υποψηφίου.

Στην Αίτηση επισυνάπτονται:

α. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα

β. Αντίγραφα των πτυχίων, διπλωμάτων, τίτλων σπουδών ή μεταπτυχιακών τίτλων όλων των επιπέδων, τα οποία διαθέτουν.

γ. Βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας

δ. Πλήρης φάκελος επαγγελματικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, ο οποίος θα περιλαμβάνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τις οποίες δεν κατατίθενται αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτοαντίγραφα από προγράμματα παραστάσεων (με σημειωμένες τις αναφορές στον υποψήφιο), κ.λπ., δενθα λαμβάνονται υπόψη.

ε. Βεβαιώσεις σεμιναρίων, συνεδρίων ή άλλων συναφών προς το αντικείμενό τους ιδιωτικών σπουδών.

Αιτήσεις υποψηφίων που δεν συγκεντρώνουν τα παρακάτω ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα, δε λαμβάνονται υπόψη από την Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Μοριοδότηση

Οι υποψήφιοι μοριοδοτούνται από την Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων βάσει των προσόντων τους, σύμφωνα με τον Πίνακα Μοριοδότησης Προσόντων της παραγράφου 2 του παρόντος κεφαλαίου, και κατατάσσονται σε Προσωρινό Αξιολογικό Πίνακα ανά μάθημα και δημοσιεύονται στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδαwww.minedu.gov.gr. Αναλυτικές πληροφορίες για τη μοριοδότηση μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την προκήρυξη.

Προσωρινοί Αξιολογικοί πίνακες-Ενστάσεις

Ενστάσεις που αφορούν στη μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων με βάση τον Πίνακα Μοριοδότησης Προσόντων ανά μάθημα της παραγράφου 2 του κεφαλαίου Β΄ υποβάλλονται, μέσα σε προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα δημοσίευσης στο διαδίκτυο (ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr) του «Προσωρινού Αξιολογικού Πίνακα», με ταχυμεταφορά (Courier) και αποκλειστικά στη διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων

Τμήμα Δ΄, Αισθητικής Αγωγής, Γρ. 1093

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση taapolag@minedu.gov.gr10.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούνται οι υποψήφιοι να επιβεβαιώνουν τηλεφωνικά την παραλαβή της ένστασής τους. Η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων ολοκληρώνεται εντός 10 ημερών από την ημέρα που λήγει η υποβολή των ενστάσεων.

Τελικοί Αξιολογικοί πίνακες

Μετά την εξέταση των ενστάσεων και την οριστικοποίηση των μορίων στα μοριοδοτούμενα κριτήρια, συντάσσεται, ανά μάθημα, από την Επιτροπή Καλλιτεχνικών Σχολείων, πίνακας στον οποίο αναγράφονται τα μόρια που έλαβαν οι υποψήφιοι.

Ο Τελικός Αξιολογικός Πίνακας υποψηφίων (ανά μάθημα και ανά σχολείο) συντάσσεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση την συνολική μοριοδότηση πού έλαβε κάθε υποψήφιος στα μοριοδοτούμενα κριτήρια των προσόντων των υποψηφίων, κυρώνεται από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.: (ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr)

Οι προσλήψεις των υποψηφίων γίνονται με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον Τελικό Αξιολογικό Πίνακα και τη δήλωση των προτιμήσεών τους ανά μάθημα και Καλλιτεχνικό Σχολείο.

Πηγή: newsedu.gr

Μενού