Ενημερωθείτε για το Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 223

epityximeni_epaggelmatias_590_bΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζεται το Kick  ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεθνούς φήμης που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, που θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τo Kick ξεκίνησε από το Seattle από τον Michal Libes, έναν «κατά συρροήν» επιχειρηματία και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή την στιγμή σε 4 ηπείρους.

Πρόκειται για ένα δομημένο και απόλυτα στοχευμένο πρόγραμμα εκμάθησης επιχειρηματικότητας, που αποτελείται από παρουσιάσεις, βιβλία, videos, workshops και το οποίο ολοκληρώνεται μέσα σε 100 περίπου ώρες, κατά την διάρκεια 6 εβδομάδων.

Για να συμμετέχει κάποιος αρκεί να έχει μια συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα – ανεξάρτητα από την φύση του αντικειμένου και την μορφή της εταιρείας που θέλει να ιδρύσει – και βέβαια τον χρόνο να παρακολουθεί τα μαθήματα και τα workshops, καθώς και να γνωρίζει αγγλικά.

Το Kick απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να επιταχύνουν αποτελεσματικά την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, παρέχοντας τους καθοδήγηση βήμα-βήμα, ενώ οι συμμετέχοντες γίνονται παράλληλα μέλη της κοινότητας των Kick, με στόχο την ανάπτυξη διάδρασης και σχέσεων μεταξύ των μελών της.

Η έναρξη των μαθημάτων του Kick Athens θα γίνει τον Οκτώβριο του 2014. Για το Kick Athens oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 6800251 ή στην ιστοσελίδα  http://www.kickincubator.com/in/athens/.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αναβολή για το διαγωνισμό πρόσληψης υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα
Προηγούμενο άρθρο
Aπό την Κρήτη η πιλοτική παροχή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος
Μενού