Θέσεις Εργασίας για προγραμματιστές χρηματοοικονομικών στη Profile A.E.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 145

pliroforikiΝέους συνεργάτες ειδικότητας Senior Software Engineers θα εντάξει στο δυναμικό της η PROFILE ΑΕ, στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι προσληφθέντες θα προσληφθούν με σύμβαση έργου (εξάμηνη ή έτους που μπορεί να επεκταθεί) ή με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Οι Senior Software Engineers, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν στον σχεδιασμό και ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών του χρηματοοικονομικού τομέα. Ακόμη, υποστηρίζουν τους συμβούλους της εταιρείας και το τεχνικό προσωπικό των πελατών της και συνθέτουν λύσεις σύμφωνα με τα προϊόντα της εταιρείας και τις νέες απαιτήσεις των πελατών . Παράλληλα, συνεργάζονται με τα μέλη του development team για την εντός των προθεσμιών παράδοση των έργων.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., οκταετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία Πληροφορικής ή Χρηματοοικονομικό Οργανισμό, πολύ καλή γνώση C#, WCF, WPF, COM+, VB6, .NET Interop, πολύ καλή γνώση σχεδίασης βάσεων δεδομένων σε MSSQL 2005, 2008, 2012 και τεχνικών βελτιστοποίησης μεγάλων βάσεων, εμπειρία ανάπτυξης λογισμικού σε κατανεμημένα συστήματα (n-tier) και καταγραφής τεχνικών προδιαγραφών, ικανότητα κατανόησης των απαιτήσεων πελατών, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψήφιους).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό σημείωμα στο e-mail:hr@profilesw.gr

 

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην ΕΛΓΕΚΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Χανίων
Μενού