Θέσεις Εργασίας για Υπαλλήλους Recruiting στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

0083a22a4537f1fa12a6bfdca1f73753_L-300x225Τα σουπερ μαρκετ Lidl,αναζητούν

Τα καθήκοντά σας

Εργάζεστε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και ανήκετε στο τμήμα Recruiting. Αναλαμβάνετε την υποστήριξη στην καθημερινή ροή εργασιών του τμήματος. Ασχολείστε με τη δημιουργία & διαχείριση των αγγελιών εργασίας, τη διαχείριση της ηλεκτρονικής βάσης βιογραφικών, καθώς και άλλων εφαρμογών. Επεξεργάζεστε τις αιτήσεις, προετοιμάζετε και πραγματοποιείτε εταιρικές παρουσιάσεις σε κοινό, καθοδηγείτε συναδέλφους και επικοινωνείτε τακτικά με υποψήφιους. Διοργανώνετε και συμμετέχετε σε Ημέρες Καριέρας, υποστηρίζετε τη διαδικασία των Assessment Centers και άλλων project επιλογής προσωπικού και είστε ευέλικτοι για ταξίδια.

Το προφίλ σας

Είστε απόφοιτος-η ανώτατης εκπαίδευσης, με προσανατολισμό στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Διαθέτετε προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (ιδανικά σε διαχείριση βιογραφικών και διεξαγωγή συνεντεύξεων). Γνωρίζετε άριστα γερμανικά (μεταφράσεις κειμένων – επικοινωνία με μητρική εταιρία) και χειρίζεστε άψογα την ελληνική γλώσσα (σύνταξη – επιμέλεια κειμένων). Παράλληλα, διαθέτετε μεγάλη ευχέρεια στη χρήση του MS Office (Excel, Word, Powerpoint). Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, οργανωτικό και ομαδικό πνεύμα.

Τι προσφέρουμε

Απασχολείστε σε ένα ενδιαφέρον, εξελισσόμενο αντικείμενο, σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές, επιπρόσθετες παροχές και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες αγγελίες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Πηγή: e-dimosio.gr

Μενού