Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Σουλίου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 168

paidikoiO Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια δεν θα υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων:

  • 1 TE ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • 1 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
  • 1 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα
(καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου, στην Παραμυθιά (στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου) και ώρες 9.00 π.μ- 13.00 μμ. Αρμόδια για την παραλαβή θα είναι η υπάλληλος κα Αναγνώστου Χρυσαυγή (τηλ. επικοινωνίας 26660 23215) . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία έξι (6) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ., δηλαδή από 25/9/2014 έως και 30/9/2014.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για ηλεκτρολόγους στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Προηγούμενο άρθρο
Νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων
Μενού