ΑΣΕΠ: Διαγωνισμός για 790 επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 140

αρχείο λήψης (9)Νέα μεγάλη προκήρυξη «κλειστού τύπου» προετοιμάζει το ΑΣΕΠ για επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών. Η νέα προκήρυξη θα είναι εέτοιμη στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα αφορά 790 υποψήφιους αποκλειστικά από τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Οι συγκεκριμένοι επιτυχόντες αδιόριστοι υπάλληλοι από παλαιούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, θα στελεχώσουν υπηρεσίες αιχμής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης του πολίτη. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει υπηρεσίες διοικητικής και τεχνικής φύσεως.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι διοικητικού λογιστικού, οικονομολόγοι, μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων κ.α. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων θα έχουν αποκλειστικά οι επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Σκοπός του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι από τους 4.300 επιτυχόντες όλων των κατηγορικών, να έχουν προσληφθεί όλοι οι ΠΕ και ΤΕ μέχρι το τέλος του 2014.

Αναλυτικά οι θέσεις ανα υπουργείο κατανέμονται ως εξής: Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 14, Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (κεντρική υπηρεσία) 15, Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (εποπτευόμενοι φορείς) 477, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία) 98, Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εποπτευόμενοι φορείς) 32, Υπ. Πολιτισμού και Αθλητισμού (εποπτευόμενοι φορείς) 2, Υπ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Γενικές Γραμματείες και εποπτευόμενοι φορείς) 61, Υπ. Ναυτιλίας και Αιγαίου 1, Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων 24 και Υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής 67.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Senior Linux System Administrator στη Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο
«Τα πρόσωπα του Χρόνου» : Ευρωπαϊκές ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς 2014 με Δωρεάν εισόδους στα μουσεία
Μενού