Τελευταία μέρα αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ Μαθητείας, στις ΣΕΚ-ΠΣΕΚ και στα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

oaed2-1-300x121Μέχρι και σήμερα,  30/09/2014, η υποβολή των αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ Μαθητείας, στις ΣΕΚ-ΠΣΕΚ  και στα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.

Η Προκήρυξη αφορά στις Εκπαιδευτικές Μονάδες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, Σ.Ε.Κ./ΠΣ.Ε.Κ. και Ι.Ε.Κ., του Οργανισμού, και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις Εκπαιδευτικές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής ή τις Εκπαιδευτικές Μονάδες μιας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Σχολικό έτος 2014-2015.

Το σύνολο των δικαιολογητικών που πρέπει να διαθέτει κάθε υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός τα οποία θα δηλώσει την ηλεκτρονική του αίτηση, προκειμένου να αξιολογηθεί και να ενταχθεί στους σχετικούς πίνακες, περιγράφονται στη σχετική Προκήρυξη του Οργανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη διαδικασία αξιολόγησης, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στην διεύθυνση www.oaed.gr. και στα τηλέφωνα 2109989- 701/ 704/ 860.

Για όλα τα δικαιολογητικά και τις πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via ΟΑΕΔ

Μενού