3.000 Θέσεις Εργασίας για νοσηλευτές, τεχνικοί και διοικητικοί στα νοσοκομεία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 189

BΣυμμετοχή και του υπουργείου Υγείας στο φετινό πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας προκειμένου να ενισχυθούν οι φορείς υγείας και ιδίως τα νοσοκομεία με 3.000 υπαλλήλους αποφασίστηκε μετά από εισήγηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Οι προσλήψεις αυτές θα έχουν πεντάμηνη διάρκεια και θα αφορούν διάφορες ειδικότητες προσωπικού όπως: βοηθητικό υγειονομικό, διοικητικό, λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, υπαλλήλους πληροφορικής, διοικητικές γραμματείς κτλ.

Η πλειονότητα των θέσεων (1.14) αφορά την ειδικότητα ΔΕ Νοσηλευτών, ενώ ακολουθούν οι ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικοί Προσωπικού (562 θέσεις) και ΠΕ/ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού (283 θέσεις).

Η προκήρυξη του προγράμματος αναμένεται να γίνει στο τέλος Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Ανθρωπίνου Δυναμικού (oaed.gr).

Οι αμοιβές όσων απασχοληθούν καθορίζονται στα 19,6 ευρώ την ημέρα και όχι περισσότερο από 490 ευρώ τον μήνα για ανέργους άνω των 25 ετών και 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 427 ευρώ τον μήνα για ανέργους κάτω των 25 ετών.

Τις θέσεις μπορούν να διεκδικήσουν:

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα Ανέργων του Οργανισμού, μέλη οικογενειών όπου δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι επίσης εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ.

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν υπάρχει εργαζόμενο μέλος

Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα Μητρώα Ανέργων του Οργανισμού.

Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, εγγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ.

100 Θέσεις ερευνητών στον οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Σε 15 περιοχές της χώρας θα τοποθετηθούν τα 100 άτομα που θα προσλάβει ο Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμός (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα». Η πλειονότητα των θέσεων κατανέμεται σε δύο ερευνητικές έδρες του Οργανισμού ως εξής

Θεσσαλονίκη 37 θέσεις, και

Αττική 23 θέσεις

Εννέα θέσεις αφορούν την Πέλλα, έξι την Καβάλα και από πέντε θέσεις τη Λάρισα και τα Χανιά. Στο Ηράκλειο Κρήτης κατανέμονται τέσσερις θέσεις, τρεις στην Ημαθία και δύο στα Ιωάννινα. Από μια θέση αφορά τις ερευνητικές έδρες, Χαλκιδικής, Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Αχαΐας, Μεσσηνίας και Κέρκυρας.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης και ερευνητικής εμπειρίας με τις σχετικές δημοσιεύσεις στα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής .Η κατανομή των θέσεων ανά θεματική ενότητα έχει ως εξής:

Φυσική Παραγωγή, 38 θέσεις

Δασική Έρευνα, 13 θέσεις

Εδαφοϋδατικοί Πόροι, 11 θέσεις

Επιστήμη ζωικής Παραγωγής, 10 θέσεις

Κτηνιατρική Έρευνα, 9 θέσεις

Τεχνολογία Αγροτικών Προϊόντων, 8 θέσεις

Αλιευτική Έρευνα, 6 θέσεις

Αγροτική Οικονομία και Κοινωνιολογία, 5 θέσεις

Η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσεις και θα συνεχιστεί έως τις 12 Νοεμβρίου.Πραγματοποιείται δε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Χαλεπά & Αιγιαλείας 19 . Παράδεισος Αμαρούσιου, ΤΚ 15152, Αθήνα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8175408 και 210 8175437 και στις ιστοσελίδες www.elgo.gr και www.nagref.gr

900 Γιατροί

Σήμερα ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών δηλώσεων από υποψήφιους γιατρούς, για την εγγραφή τους στους καταλόγους του υπουργείου Υγείας, βάσει των οποίων θα προσληφθούν 900 επικουρικοί γιατροί μέχρι το τέλος του έτους. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 213 216 1228 και 214 2161224 και στον δικτυακό τόπο http://www.moh.gov.gr

Πηγή: Έθνος

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας σε εκδοτικό οίκο
Προηγούμενο άρθρο
Στο επόμενο δίμηνο αναμένεται προκήρυξη για προσλήψεις περίπου 200 υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ
Μενού