“Πράσινο Φως” για 1.271 προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 136

ccis-workers2-300x300Την έγκριση σύναψης εκατόν μιας συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και εννιακοσίων ογδόντα εννέα  συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται κατά βάση για καθηγητές μουσικής, χορού, φυσικής αγωγής και νοσηλευτές.

Εγκρίνουμε τη σύναψη εκατόν μίας (101) συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και εννιακοσίων ογδόντα εννέα (989) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως εννέα (9) μήνες για τα εκπαιδευτήρια (ωδεία) ή έως ένα (1) έτος για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τις προσλήψεις που εγκρίθηκαν ανά δήμο και θέση στην σχετικήαπόφαση.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του ν. 3812/2009, όπως ισχύει, καθώς και τις διατάξεις του πδ 524/1980.

Παράλληλα, το υπουργείο προχώρησε στην έγκριση σύναψης εκατόν ογδόντα μίας  συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας για το έτος 2014, θέσεις που αφορούν κυρίως τεχνίτες και εργάτες καθαριότητας.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Υποτροφία ύψους 400 ευρώ το μήνα για πρωτοετείς φοιτητές
Προηγούμενο άρθρο
ΙΚΑ: Αύξηση του χρόνου αναμονής στις νέες συντάξεις
Μενού