Θέσεις Εργασίας στον ΕΛΓΟ “Δήμητρα” σε Αθήνα και Πάτρα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 148

images (9)Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» – Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ενδιαφέρεται να αναθέσει σε επιστημονικό προσωπικό τμήμα του ερευνητικού έργου με έδρα απασχόλησης την Αθήνα ή την Πάτρα για τις ανάγκες του ερευνητικού προγράμματος “Διερεύνηση και Αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος στις περιοχές αρμοδιότητας του ΕΕΠΓ Πάτρας” το οποίο υλοποιείται σύμφωνα με τον Κανονισμό ανάληψης και υλοποίησης ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων του ΕΛΓΟ “ΔΗΜΗΤΡΑ” και το οποίο αυτοχρηματοδοτείται από τον ΕΛΓΟ “ΔΗΜΗΤΡΑ”.

Ειδικότητες:

  • Γεωπόνος (1 θέσεις) με έδρα την Αθήνα
  • Κτηνιάτρου (1 θέσεις) με έδρα την Αθήνα
  • Στατιστικολόγος με έδρα την Αθήνα
  • Δύο (2) θέσεις (Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, ΑΕΙ ή Τεχνολόγου Γεωπονίας, Τροφίμων, Γεωπονίας Ζωικής παρ. ΑΤΕΙ) με έδρα την Πάτρα
  • Οδηγοί-Δειγματολήπτες (1) με έδρα την Πάτρα και (1) με έδρα την Αθήνα

Τα βιογραφικά σημειώματα και οι οικονομικές προσφορές των υποψηφίων, θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά αποδεικτικά (επικυρωμένες φωτοτυπίες δελτίου ταυτότητας, τίτλους σπουδών, βεβαίωση εμπειρίας ή όποιο άλλο αποδεικτικό που να αποδεικνύει προϋπηρεσία ή εμπειρία στο προαναφερθέν αντικείμενο). Βεβαιώσεις εμπειρίας από ιδιώτες εργοδότες πρέπει να συνοδεύεται από τις βεβαιώσεις των αντίστοιχων ασφαλιστικών φορέων.

Τα βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά μέχρι την Δευτέρα 27/10/2014 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (Σοφοκλή Βενιζέλου 1, Λυκόβρυση 141-23), είτε ταχυδρομικά στην παραπάνω διεύθυνση με την ένδειξη “για το πρόγραμμα ΕΛΓΟ” (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 27/10/2014).

Δείτε ανααλυτικά την Προκήρυξη

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Πρέσια Ιωάννα
(ioanna_prs@hotmail.com)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας Δήμο Ορεστιάδας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου
Μενού