Θέσεις Εργασίας για Ιατρούς στην Αγγλία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 139

BΗ GlobalMediRec έχει άμεσα κλινικές θέσεις για:

Ακτινολόγους:

1 Consultant Breast Radiologist

Η θέση αυτή είναι για έναν Consultant με πολύ καλή εμπειρία στην Ακτινολογία του Μαστού.
Η θέση αυτή είναι ιδανική για Ακτινολόγο με 2-3 χρόνια εμπειρία ως Ειδικός Ιατρός (Επικουρικός ή Επιμελητής). Ο βασικός μισθός του Consultant είναι £74000 έως £101000 ετησίως συν τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

Νευρολόγους:

1 Consultant in Neurology with Stroke Interest
1 Consultant in Neurology with Epilepsy Interest
1 Consultant in Neurology with Parkinson’s Interest

Η θέσεις αυτές είναι για έναν Consultant με πολύ καλή εμπειρία στην Εγκεφαλικών Νόσων, Επιληψία ή Parkinson’s. Οι θέσεις αυτές είναι ιδανικές για Νευρολόγους με 2-3 χρόνια εμπειρία ως Ειδικός Ιατρός (Επικουρικός ή Επιμελητής). Ο βασικός μισθός του Consultant είναι £74000 έως £101000 ετησίως συν τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

Παθολόγους:

1 Consultant Internal Physician with Stroke Interest

Η θέση αυτή είναι για έναν Consultant με πολύ καλή εμπειρία στην Stroke Medicine
Η θέση αυτή είναι ιδανική για έναν Παθολόγο με 2-3 χρόνια εμπειρία ως Ειδικός Ιατρός (Επικουρικός ή Επιμελητής). Ο βασικός μισθός του Consultant είναι £74000 έως £101000 ετησίως συν τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

1 Specialty Doctor Internal Physician with Diabetes Interest
1 Specialty Doctor Internal Physician with Acute Medicine Interest

Οι θέσεις αυτές είναι για Specialty Doctor με πολύ καλή εμπειρία στον Διαβήτη ή Acute Medicine. Οι θέσεις είναι ιδανικές για Παθολόγους που μόλις έχουν τελειώσει την ειδικότητα στην Παθολογία. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.
2 ST3 Internal Medicine Doctors with Geriatrics Interest
Οι θέσεις αυτές είναι για ST3 (SHO) με καλή εμπειρία στους ασθενείς της τρίτης ηλικίας. Οι θέσεις είναι ιδανικές για ιατρούς που έχουν τελειώσει το Αγροτικό και 1-2 χρόνια ειδικότητα στην Παθολογία. Ο μισθός του ST3 (SHO) είναι μέχρι £40-44000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιούλιο του 2012.

Αιματολόγους:

2 Consultant Haematologists

Η θέση αυτή είναι για έναν Consultant Haematologist. Η θέση αυτή είναι ιδανική για έναν Αιματολόγο με 2-3 χρόνια εμπειρία ως Ειδικός Ιατρός (Επικουρικός ή Επιμελητής). Ο βασικός μισθός του Consultant είναι £74000 έως £101000 ετησίως συν τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

3 Specialty Doctor Haematologists

Οι θέσεις αυτές είναι για Specialty Doctor Haematologists. Οι θέσεις είναι ιδανικές για Παθολόγους που μόλις έχουν τελειώσει την ειδικότητα στην Αιματολογία. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

Ογκολόγους:

3 Specialty Doctor Oncologists

Οι θέσεις αυτές είναι για Specialty Doctor Medical Oncologists. Οι θέσεις είναι ιδανικές για Παθολόγους που μόλις έχουν τελειώσει την ειδικότητα στην Ογκολογία. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

Αναισθησιολόγους:

5 Specialty Doctor Anaesthetists

Οι θέσεις αυτές είναι για Specialty Doctor Anaesthetists. Οι θέσεις είναι ιδανικές για Αναισθησιολόγους που μόλις έχουν τελειώσει την ειδικότητα στην Αναισθησία. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενός έτους το οποίο σαφώς μπορεί να ανανεωθεί.

Οι υπηρεσίες της GlobalMediRec είναι εντελώς δωρεάν για τους ιατρούς.

Τα απαιτούμενα προσόντα:

  • Δικαίωμα εγγραφής στο General Medical Council
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας

Κατερίνα Κοντάλιπου

Τηλ: 6934 803930

Στοιχεία επικοινωνίας:
katerina.kontalipou@globalmedirec.com

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Mikel
Προηγούμενο άρθρο
Στην τελική ευθεία οι προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας για 50.000 θέσεις για ανέργους
Μενού