Ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα, οι αιτήσεις για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 166

αρχείο λήψης (2)Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2014-2015, καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων. – γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης – στα σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης – αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή – ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 03-11-2014 έως 30-11-2014, στις διευθύνσεις στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και δηλώσεις για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις, όσοι βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Κατεβάστε την εγκύκλιο και τα έντυπα των αιτήσεων για τις Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2014-15 metath_prvtovathm

Πηγή: diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
12 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα “κόκκινα” δάνεια – Τι προβλέπεται για “κουρέματα” δανείων και μειώσεις προστίμων
Προηγούμενο άρθρο
Euroijada 2014 Thessaloniki: 700 φοιτητές αγωνίζονται σε έξι αθλήματα
Μενού