ΙΚΥ: 22 θέσεις υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα ή διδακτορική διατριβή

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 145

ΙΚΥ-Ίδρυμα-Κρατικών-Υποτροφιών-640x596-1024x1024Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε την προκήρυξη είκοσι δύο περίπου θέσεων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΙΚΥ- ΕΟΧ με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας ή τμήματος διδακτορικής διατριβής σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Οργανισμούς της Νορβηγίας, της Ισλανδίας ή του Λιχτενστάιν για το ακαδ. έτος 2014-2015.

Οι Υποτροφίες θα έχουν χρονική διάρκεια έως 18 διαδοχικούς μήνες και απευθύνονται σε διδάκτορες ή υποψήφιους διδάκτορες Ελληνικών Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης στα κάτωθι γνωστικά πεδία: «Τεχνολογία – Διαχείριση Υδατικών Πόρων», «Τεχνολογία Περιβάλλοντος», «Θαλάσσια Χωροταξία – Διαχείριση Παράκτιων Ζωνών», «Διαχείριση Περιβάλλοντος», «Θαλάσσια Οικολογία / Βιολογία – Υδροβιολογία», «Επιστήμη της Προστασίας και διαχείρισης Υδατικών Πόρων», «Υδατοκαλλιέργειες», «Θαλάσσιο Περιβάλλον», «Θαλάσσια Τεχνολογία», «Εξόρυξη Υδρογονανθράκων», «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε Θαλάσσιο Περιβάλλον – Παραγωγή Ενέργειας από Υδατοπτώσεις», «Επιστήμες Περιβάλλοντος».

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Προκήρυξης (http://www.iky.gr/ypotrofies-gia-ellines/ypotrofies-iky-eox) . Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 9 Ιανουαρίου 2015.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στα γραφεία του ΙΚΥ- Τμήμα Διαγωνισμών (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία). Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, 395, 346 και 313 καθώς και στα γραφεία του ΙΚΥ.

Πηγή: www.diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αποτελέσματα εξετάσεων Ελληνομάθειας Οκτωβρίου 2014
Προηγούμενο άρθρο
Προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις σχολές του ΟΑΕΔ
Μενού