Επαγγελματική κατάρτιση σε 220 ανέργους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 137

proslhpseis-300x186Διακόσιοι είκοσι άνεργοι άνω των 40 ετών θα ωφεληθούν από τη νέα φάση του προγράμματος «Προετοιμάσου για το Αύριο» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης με αποκλειστική χρηματοδότηση της Παπαστράτος ΑΒΕ από τον Απρίλιο του 2013.

Μέχρι στιγμής έχουν καταρτιστεί και πιστοποιηθεί 1.000 άνεργοι, εργαζόμενοι ή αυτοαπασχολούμενοι που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι άνω των 40 ετών, απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, AΤΕΙ και ΑΕΙ και με σχετική προϋπηρεσία, όπου η παρακολούθηση του προγράμματος το απαιτεί.

Oσο για τα γνωστικά αντικείμενα στα οποία θα καταρτιστούν οι συμμετέχοντες είναι τα εξής 14: Γραμματέας Διεύθυνσης, Ηλεκτρολόγος Επιπέδου Α’ – Ηλεκτροτεχνίτης, Eλεγχος και Συντήρηση Καυστήρων Αερίων Καυσίμων, Βιολογικά Προϊόντα: Ορισμοί, Πιστοποίηση Βιολογικών και Μάρκετινγκ, Τουριστικά Επαγγέλματα: Το επάγγελμα του Οροφοκόμου /Το επάγγελμα του Μπαρίστα,

Αγορά Εργασίας: Κατακτήστε τη θέση που σας αξίζει, Βασικές Γνώσεις και Δεξιότητες Πληροφορικής /Υπολογιστικά Φύλλα Excel /Παρουσιάσεις (ppt) /Βασικό Επίπεδο, Βασικές Γνώσεις και Δεξιότητες Πληροφορικής /Επεξεργασία Κειμένου (word) /Υπηρεσίες Διαδικτύου /Βασικό Επίπεδο, Επεξεργασία Εικόνας με Photoshop, Πωλητές σε περίοδο κρίσης, Οργάνωση και Διαχείριση Αποθήκης, Βοηθοί Λογιστών και Βελτιστοποίηση και Αξιοποίηση Μηχανών Αναζήτησης.

Μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν, κατόπιν εξετάσεων, πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και πιστοποιητικό επάρκειας για όσα επαγγέλματα προβλέπεται πιστοποίηση.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2014 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους και θα διεξαχθεί στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 20 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδαwww.ivepe.gr

Πηγή :ethnos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Λογιστές σε βιομηχανική Επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην αποκλειστική αντιπρόσωπο της Tommy Hilfiger.
Μενού