Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Κοζάνης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 167

images-5Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης προκηρύσσει τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, για την περίοδο 1/2/2015 έως 31/1/2018, με ετήσιες ανανεώσεις, μετά από σχετικές εγκρίσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 

  1. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής πρέπει να προέρχεται από το χώρο του θεάτρου ή να έχει ασχοληθεί με θέματα θεάτρου, επαγγελματικά, και να έχει μια από τις εξής ιδιότητες: Ηθοποιός, σκηνοθέτης, συνθέτης, χορογράφος, σκηνογράφος ή ενδυματολόγος, θεατρικός συγγραφέας, μεταφραστής έργων, θεατρολόγος, κριτικός θεάτρου με αναγνωρισμένη προσφορά στο επαγγελματικό θέατρο.
  2. Παράλληλα, πρέπει να έχει διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που να πιστοποιούνται με παρακολούθηση σχετικών σπουδών ή σεμιναρίων ή με προϋπηρεσία σε αντίστοιχη διοικητική θέση.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς και τις γενικές και ειδικές προτάσεις τους για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, και ώρα 14:00, στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στην ”Αίθουσα Τέχνης”, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, ή ταχυδρομικώς (Τ.Κ 50100) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση ΔΕΙΤΕ

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 24610-24062

Πηγή: proson.gr

Μενού