Δωρεάν εξέταση για AIDS στο Δήμο Φυλής tην Παρασκευή 21/11

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 234

doctors_1Ο Δήμος Φυλής και η Κοινωνική Υπηρεσία, συνεχίζοντας τις δράσεις για την προαγωγή και πρόληψη της υγείας και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τον HIV, παρέχουν στους δημότες τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν για HIV (AIDS).

Η ενημερωτική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, την Παρασκευή 21/11/2014 και ώρες 18:00-22:00 στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια (πλατεία Δημαρχείου), στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καταπολέμησης του στίγματος για τον HIV, από τις 21 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση και η εξέταση γίνεται από επιστημονικό προσωπικό, ενώ για την εξέταση διενεργείται γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων του συγκεκριμένου ιού, ανώδυνα, ανώνυμα, δωρεάν και εμπιστευτικά. Η διενέργεια του τεστ υλοποιείται σε ένα προστατευμένο για τον εξεταζόμενο, περιβάλλον, όπου εκτός από την καθεαυτή εξέταση, πραγματοποιείται και συμβουλευτική πριν και μετά από αυτό.

Πηγή:diorismos.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Είστε Οδοντοτεχνίτες ; Στείλτε το Βιογραφικό σας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group στη Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο
Ξεκινά η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον ΟΑΕΕ
Μενού