Θέσεις Εργασίας στο ΕΔΕΤ για Help Desk

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 168

αρχείο λήψης (3)Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.), φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας (ΓΓΕΤ) αξιοποιώντας τις προηγμένες υπολογιστικές υποδομές του και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), φορείς εποπτευόμενους από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στοχεύουν από κοινού στην παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στους πολίτες, στη μείωση του ψηφιακού χάσματος και στην αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας και των ευρυζωνικών υπηρεσιών στις 8 Περιφέρεις Αμιγούς Σύγκλισης, μέσω υποβολής ΤΔΠΠ στο πλαίσιο της υπ’ άριθμ. 151.894/ΨΣ3433-Α2 πρόσκλησης του Υπουργείου Yποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγκεκριμένα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Στόχοι του Έργου θα είναι :

  • Η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών, «δικαιούχων» του κοινωνικού μερίσματος (όπως περιγράφονται στην κείμενη νομοθεσία), σε τεχνολογίες ΤΠΕ.
  • Η μείωση του ψηφιακού χάσματος στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης, μέσω της σταθερής πρόσβασης των πολιτών στο Διαδίκτυο και την χρήση υπολογιστή τύπου tablet, netbook ή laptop.
  • Η αύξηση της χρήση του διαδικτύου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • Η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών μέσω κατάρτισης

Δεδομένης της αναγκαιότητας για την έναρξη της Δράσης (εντός του 2014) κρίνεται απολύτως αναγκαία η άμεση έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση της προτεινόμενης Πράξης.
Για τις ανάγκες του έργου απαιτείται από την ΕΔΕΤ Α.Ε η συγκρότηση, στελέχωση και λειτουργία Γραφείου Αρωγής Χρηστών (Helpdesk) για την πρώτου επιπέδου υποστήριξη των Δικαιούχων, Προμηθευτών και Συμβούλων.

Καλούνται, όλα τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα που προέρχονται από την Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα (κατά προτίμηση φοιτητές σχολών πληροφορικής ή με γνώση χειρισμού υπολογιστών), με επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια έργα, να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους, για την παροχή των ως άνω υπηρεσιών, μέχρι την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014.

Στα βιογραφικά τους πρέπει να δίνεται έμφαση στην προηγούμενη εμπειρία σε σχετικά έργα, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επικοινωνιακές ικανότητες καθώς και να χειρίζονται άριστα τόσο το γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους άμεσα και για το διάστημα έως 31/03/2015, με δυνατότητα επέκτασης ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζει το έργο.

Για την υποβολή του βιογραφικού οι υποψήφιοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Μητρώο Συνεργατών της ΕΔΕΤ Α.Ε. και να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο από τη σελίδα https://registry.admin.grnet.gr. Κατά την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να επισυνάψουν το βιογραφικό τους και να επιλέξουν τη συγκεκριμένη πρόσκληση από το πεδίο «Ειδικές Προσκλήσεις».

Πηγή: newsedu.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για αποθηκάριους σε κεντρική αποθήκη στην Αγία Παρασκευή
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Account Manager στο Πλαίσιο
Μενού