Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Θέρμης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 214

jobΑνακοίνωση πρόσληψης δύο (2) ατόμων καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού στη Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., για την ακαδημαϊκή περίοδο 2014-2015

  • 1 ΔΕ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ (αρχιμουσικών φιλαρμονικής ορχήστρας)
  • 1 ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΚΑΚΙ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας

2.    Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29ΠΔ 50/2001). Στην επιμόρφωση συμπεριλαμβάνεται η επιμόρφωση σε παιδαγωγικά και παρεμφερή αντικείμενα κάτω των 2 ετών (εξαιρούνται οι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών 1 έτους).

3.    Αποδεικτικό – βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.

4.    Βεβαίωση καλλιτεχνικής/σκακιστική εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Γίνονται δεκτά αυθεντικά έντυπα (κατάλογοι, προγράμματα, αποκόμματα, εφημερίδων, βιβλία, κλπ ), απλά φωτοαντίγραφα έντυπου υλικού. Για διακρίσεις μαθητών γίνονται δεκτά απλά φωτοαντίγραφα αποδεικτικών της δράσης, ενώ για τη σχέση μαθητείας γίνονται δεκτές και υπεύθυνες δηλώσεις επικυρωμένες.

5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.

6.    Αποδεικτικό προστατευόμενου μέλους ΑΜΕΑ. Βεβαίωση σπουδών τέκνου.

7.    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

O! ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ.2310.463423) καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ.έως 14.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη

Πηγή: proson.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
24ωρη Απεργία την 27η Νοεμβρίου 2014 Ημέρα Πέμπτη – ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Ο.Α.Σ.Θ.
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Pink Woman
Μενού