Θέσεις εργασίας στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσµου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 160

8765-300x2251-300x175Ο ∆ήµος Κορδελιού-Ευόσµου Νοµού Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ήµου Κορδελιού Ευόσµου που εδρεύει στο Νοµό Θεσσαλονίκης και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

5 ∆Ε Οδηγών απορριµµατοφόρων (µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
10 ΥΕ Εργατών/τριών καθαριότητας

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Κορδελιού-Ευόσµου, Παύλου Μελά 24. ΤΚ 56224 Εύοσµος Ν. Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Ανάπτυξης και ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψιν κ. Ζορµπά Τάνια (τηλ. επικοινωνίας: 2313-302193, 2313- 302126).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά κάντε κλικ εδώ

Πηγή: ΕΣΠΑ-Εργασία via Δι@υγεια

Μενού