Δήμος Αθηναίων: Επιχειρήσεις που μπορούν να λάβουν δωρεάν υποστήριξη

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 134

job-offer-webΣυμβουλευτική υποστήριξη αθηναϊκών επιχειρήσεων σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας προσφέρει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ – σε συνεργασία με το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ – και ήδη, περισσότερες από 140 επιχειρήσεις ωφελούνται από τις δράσεις υποστήριξης χωρίς κανένα οικονομικό κόστος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, προσφέρεται η δυνατότητα στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στο Δήμο Αθηναίων να λάβουν δωρεάν υποστήριξη σε ζητήματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Οι κατηγορίες στις οποίες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη μπορεί να αφορούν, μεταξύ άλλων, θέματα προώθησης πωλήσεων, οργάνωσης – βιωσιμότητας επιχείρησης, ρευστότητας, ανάπτυξης- εισαγωγής καινοτομίας, με βάση πάντα τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, στον χώρο της επιχείρησης και έχουν διάρκεια περίπου τρεις μήνες για κάθε επιχείρηση που θα ωφεληθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ως εξής:

– κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210-8846852 (εσωτ. 403-404) όπου ενημερώνονται σχετικά και υποστηρίζονται στην υποβολή της αίτησης, είτε
– συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο για ζητήματα επιχειρηματικότητας: http://tinyurl.com/consulting-athens ,
ενώ για ζητήματα υποστήριξης καινοτομίας στον σύνδεσμο: http://tinyurl.com/iconsulting-athens

Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. «Αττική») στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο: Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων στην PLEGMA NET.
Προηγούμενο άρθρο
Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας: Από “κόσκινο” 665.000 συνταξιούχοι
Μενού