Ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ ανακοίνωσε η Ρένα Δούρου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 124

ESPA444Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συναντήθηκε με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αναπτυξιακές προοπτικές σε σχέση με το ΠΕΠ Αττικής.

Η Περιφερειάρχης παρουσίασε τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής είναι τα σχέδια να χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και δυνατότητα άμεσης υλοποίησης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά παρουσίασε αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το ολοκληρωμένο αυτό σχέδιο έχει ως στόχο την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής καθώς και τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος της πόλης, με σκοπό να γίνει ο Πειραιάς τα επόμενα χρόνια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη-λιμάνι.

Τέλος, η Περιφερειάρχης Αττικής και ο δήμαρχος Πειραιά συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο εξάμηνο, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του Δήμου να συμβαδίζει με τις προτεραιότητες και την εφαρμογή του προγράμματος.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Μείωση κατά 50% στα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού από τον Δήμο Κορίνθου
Προηγούμενο άρθρο
Παρουσιάστηκε το νέο σήμα που θα φέρουν τα ελληνικά προϊόντα από το Υπουργείο Ανάπτυξης
Μενού