Χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου στον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 129

giorth bibliouΟ Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας συμμετέχει εν όψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων, στη φαντασμαγορική μεγάλη διοργάνωση της ΔΕΘ «Αστερόκοσμος», με την δράση του « Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου – Bazaar», εντός της ΔΕΘ στο περίπτερο 13, (θερμαινόμενος χώρος), από τις 12 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015.

Στο φετινό Αστερόκοσμο της Δ.Ε.Θ. συμμετέχουν 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα με 500.000 βιβλία για όλους.

Φθηνά μοναδικά και σπάνια πολλές φορές βιβλία για τους βιβλιόφιλους που θα μας επισκεφτούν και θα τα αποκτήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές από 0,50 λεπτά, 1,00 -1,50 -2,00 ευρώ – 3,00.Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου μπορούν να διαλέξουν από μία ευρύτατη ποικιλία εκδόσεων, γιορτινά βιβλία για τα δώρα τους, κλασικά παραμύθια για τα παιδιά τους, σχολικά βοηθήματα, έργα ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, δοκίμια, ταξιδιωτικούς οδηγούς, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις, επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία, ποίηση, χάρτες, και πολλά άλλα, για μαγικά Χριστούγεννα γεμάτα φαντασία και γνώση.

«Για μια φορά ακόμη οι Θεσσαλονικείς είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας δικαιώνοντας αυτούς που έχουν την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της φιλαναγνωσίας. Προσφέρουμε φθηνά ποιοτικά βιβλία για όλους και είμαστε σίγουροι τις επόμενες μέρες μέχρι και τη λήξη στις 7 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς, πως οι βιβλιόφιλοι θα μας επισκεφτούν αφού τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν βιβλία της αρεσκείας τους σε απίστευτες τιμές. Με τη συμμετοχή του ο ΣΕΚΒΕ στις γιορτές του Αστερόκοσμου κλείνει για φέτος τις πετυχημένες του εκδηλώσεις»,δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης .

Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργήσει εργαστήρι συσκευασίας δώρου για τα βιβλία που θέλετε να χαρίσετε στ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επίσης στη διάρκεια λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Βιβλίου – Bazaar ο Σύνδεσμος με την HELEXPO – ΔΕΘ ξεκινάει μια νέα δράση «Ξαναδιάβασέ με» για να εμπλουτίσουν βιβλιοθήκες σε παραμεθόριες περιοχές. Θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να φέρουν βιβλία που έχουν διαβάσει, ώστε να αξιοποιηθούν για τον παραπάνω σκοπό.

Για τετάρτη φορά θα πλαισιωθεί και αυτή η Γιορτή βιβλίου με τη δράση μας η «Βιβλιοθήκη στο Σχολείο». Ένα τυχερό σχολείο ανά την Ελλάδα θα κερδίσει ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων προσφορά των εκδοτών για τη βιβλιοθήκη του σχολείου του. Γονείς, μαθητές , εκπαιδευτικοί μπορείτε να αφήνετε το σχολείο που επιθυμείτε στην κληρωτίδα που θα υπάρχει και στο λήξη της Γιορτής μετά από κλήρωση θα αναδειχτεί το τυχερό σχολείο.

Καλούμε όλους τους βιβλιόφιλους αλλά και όλους τους γονείς με τα παιδιά τους που θα επισκεφτούν τη χαρούμενη αυτή γιορτή στο περίπτερο 13, να απολαύσουν τον υπέροχο κόσμο του βιβλίου μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του «Αστερόκοσμου».

Και σε αυτές τις γιορτές με κάθε τρόπο « χαρίστε ένα βιβλίο ».

Ωράριο: Παρασκευή 12 – Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου μόνο απόγευμα 17.00-22.00
Σάββατο 13/12 και Κυριακή 14/12, 11.00-22.00
Σάββατο 20/12 και Κυριακή 21/12, 11.00-22.00

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
11.00-22.00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

 

Πηγή : thestival.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αγωνία για το τι θα γίνει σήμερα στις αγορές μετά το χθεσινό “κραχ” στο Χρηματιστήριο
Προηγούμενο άρθρο
Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός για βοηθούς κοινοβουλευτικών εργασιών
Μενού