Στήριξη σε 10.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα από τον ΟΠΑΠ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 147

OPAPSLIDER1Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα παρουσίασε σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Με σύνθημα «Σήμερα Αθλητές – Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το νέο αυτό πρόγραμμα που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΟΠΑΠ έρχεται να στηρίξει 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την επικράτεια.

Σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Το νέο αυτό πρόγραμμα που βασίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και στις αρχές του Grassroots, του καλύτερου νεανικού αθλητικού μοντέλου παγκοσμίως περιλαμβάνει :

  • Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
  • Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA
  • Ασφαλιστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, αλλά και για μία ώρα πριν και μία ώρα μετά
  • Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα αλλά και
  • Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό

Οι 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες που θα επιλεγούν μέσω μιας ιδιαιτέρως αξιόπιστης διαδικασίας αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στις 4 Φεβρουαρίου 2015 ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.sportsacademies.opap.gr

Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ παραβρέθηκε ο κ. Ioan Lupescu, UEFA Chief Technical Officer, ο κ. Κώστας Τσάνας, Τεχνικός Διευθυντής Grassroots και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ελπίδων, ο Δρ. Γιώργος Κορμάς, επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Χρήστος Τασουλής

Πηγή: aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Εργαστήριο Οδοντικής Τεχνολογίας Scandinavian Dental Group στη Θεσσαλονίκη
Μενού